S-a operat Traian Băsescu? Fostul președinte a încasat 17.500 euro de la o companie internațională de asigurări medicale

Traian Băsescu a încasat peste 17.500 euro de la o casă de asigurare din Londra. Cel mai probabil, banii au fost plătiți pentru o operație pe care fostul șef de stat ar fi suportat-o recent.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Surpriză în declarația de avere a lui Traian Băsescu pentru alegerile europarlamentare. Fostul Președinte al României a încasat în ultimul an suma de 17.715,81 euro de la casa de asigurări BUPA-Londra și ținând cont de valoarea destul de mare, banii au mers probabil către o operație pe care Băsescu ar fi suportat-o. Fostul șef de stat nu a făcut un secret că are o asigurare de sănătate internațională, pe care a folosit-o și pe vremea când era la Cotroceni, pentru a se opera la Viena. Rata anuală plătită la o astfel de asigurare poate ajunge la 1.500 euro anual iar limita de acoperire este de 2 milioane euro pe an.

Citeste si: Nicolae Guţă şi Florin Salam au cântat la o nuntă la Veneţia, pe un iaht: „Cei mai mari artişti ai tuturor timpurilor”

Citeste si: Roxana de la „Puterea dragostei”, crize de gelozie! Scene în premieră, la limita difuzării

Citeste si: Cum arată de fapt Elena Băsescu! Fără machiaj sau photoshop, probabil că nu ai recunoaște-o AȘA pe stradă pe mezina fostului președinte VIDEO EXCLUSIV

Asigurarea medicală privată la care a apelat Traian Băsescu este cea mai populară din lume și este valabilă pe tot mapamondul. În caz de îmbolnăvire, aceasta se prelungește pe durata vieții, fără penalizări sau excluderi medicale.

Citește continuarea pe stirilekanald.ro!

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate