Vedete

S-a redeschis barul lu' Bobita din Las Fierbinti! Localul atrage turisti din toata tara

Barul lu’ Bobita din celebrul serial „Las Fierbinti” s-a redeschis pentru public.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


S-a redeschis barul lu' Bobita din Las Fierbinti! Localul atrage turisti din toata taraicon photo


Cel mai cunoscut local din Romania s-a redeschis pentru public. Barul lu’ Bobita din localitatea Fierbinti isi primeste din nou clientii, asa cum o face de fiecare data cand aici nu se filmeaza celebrul serial. Localul a devenit un adevarat puncte de atractie pentru fanii productiei, care vin din toata Romania pentru a sta la masa la care personajele din „Las Firbinti” pun tara la cale.


Culmea este ca localul arata exact ca in serial. Obiectele de mobilier sunt la locul lor, la fel si navetele de bere de pe terasa, care tin loc de pereti exteriori, dar si de scaune – totul este exact ca in serial. In plus, din loc in loc, mai gasesti insemne care au legatura cu productia: „cantina soacrei” sau „aici a gandit si dormit Celentano” (in curtea casei care in serial ii apartine acestuia).


Adevaratul Bobita este insa ceva mai in varsta, e grizonat si in realitate este patronul barului. Acesta este la fel de simpatic si primitor precum Bobita din serial.


Fierbinti a devenit o zona turisitica, iar localnicii par sa profite din plin de acest lucru. Legenda a inceput sa prinda viata, iar cei care vor sa le calce pe urmele personajelor din serial pot gasi aici suficient material pentru a face o poza si a o urca pe retelele de socializare. Nu se percep comisioane, in afara poate de costul unei beri pe care s-o savureze pe ladita de plastic din Barul lu’ Bobita. Stii ce spun?

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romaniaicon photo

Vedete

Alina Pana de la Exatlon se pregateste de o noua competitie! Vrea ca in noiembrie sa reprezinte Romania

Alina Pana, fosta concurenta de la Exatlon, este campioana la fitness, insa din partea Ciprului.

Titlu secțiune