S-a rupt lantul de iubire in lumea manelelor! Liviu Guta o face praf Daniela Gyorfi: "Zice ca sunt un sarantoc, dar ea e o mitomana". Vezi daca a avut o relatie intima cu ea!

Desi au scos impreuna hituri peste hituri, Daniela Gyorfi si Liviu Guta s-au certat. Manelistul a dezvaluit ca Daniela are ciuda pe el din cauza faptului ca el are succes, in timp ce ea a intrat intr-un con de umbra.

Distribuie pe:

fara descriere

"Asta e mitomana. Asta si cand viseaza minte! Eram prieteni la catarama, dar a inceput sa ma vorbeasca pe la spate. Mai nou, pune afise cu mine la concerte, iar apoi spune ca n-a putut sa vina Liviu...E nasa copilului meu. Dar stiti ce-i zicea lui Axinte, chiar in acea seara? Ca sunt un sarantoc...Am sunat-o si m-a injurat, asa ca am injurat-o si eu! Eu am bagat-o in lumea asta buna, am ajutat-o sa faca un ban. Eu ii transmit ceva: Daniela, daca ma apuc sa vorbesc, se declanseaza sfarsitul lunii inainte de termen. Ne-am certat anul trecut, ea a prins ciuda pe mine pentru ca am succes mai mare decat ea", a declarat Liviu Guta la Acasa TV.

fara descriere

Cantaretul sustine ca n-a avut niciodata o relatie intima cu Daniela.

"Am fost acasa la George Tal. M-a intrebat deodata daca am avut ceva cu Daniela. M-am jurat ca nu e adevarat. Uitati, jur si acum pe Biblie. Eu n-am nicio treaba nici cu ea, nici cu George. E primul scandal din viata mea, mie nu-mi plac scandalurile. Stii cate gesturi frumoase am facut eu pentru Daniela?! Leo de la Strehaia a vrut s-o bata, eu am salvat-o", a spus Liviu Guta.

Partenerul de viata al Danielei, George Tal, n-a confirmat insa spusele manelistului.

"Ceea ce povesteste Liviu Guta in studio n-are nicio importanta. Scuzati-ma, Daniela si cu mine avem un alt nivel. Ea e Daniela, iar tu esti Liviu Guta. Iar cu asta am spus tot", a declarat George Tal.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate