S-a rupt masa la Puterea Dragostei, cu Mircea, Andreea Pirui, Marius și Jador! Andreea Mantea a izbucnit în hohote de râs

Masa de la Puterea Dragostei s-a rupt în timp ce alți concurenți stăteau pe ea.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

S-a rupt masa la Puterea Dragostei

Deși tensiunile din casa Puterea Puterea Dragostei sunt departe de a fi ajuns la final, concurenții au avut poarte de un momente extrem de amuzant. În timp ce stăteau de vorbă cu frumoasa prezentatoare Andreea Mantea, patru dintre ei s-au așezat pe masa din spatele lor.

S-a rupt masa la Puterea Dragostei

Mircea, Andreea Pirui, Marius și Jador stăteau pe masă atunci când masa s-a rupt și toți au căzut, sub hohotele de râs ale celorlalți concurenți, dar și ale prezentatoarei Andreea Mantea. Mariana, care tocmai fusese dată afară din emisiune, s-a întors pentru a face mișto de ei și pentru a evidenția că ei au căzut pentru că au supărat-o pe ea.

Simina de la Puterea dragostei l-a ironizat din nou pe Jador

Deși inițial a spus că nu mai vrea să audă de Simina, că și-a luat gândul de la ea după ce a aflat că este însărcinată și s-a măritat, Jador a tot continuat să o atace pe fosta lui iubită.

”Nu îl înțeleg deloc. După cununia mea cu Alex, a făcut un story în care mi-a urat numai lucruri bune, a vorbit foarte frumos, chiar am rămas impresionată de cuvintele lui. Nu îmi venea să cred ce se petrece! Dar.. ce să vezi? Imediat ce a reintrat în emisiune, omul a luat-o iar pe arătură și a făcut o serie de afirmații urâte despre cununie, despre tot ce mă privește, și m-a deranjat, motiv pentru care i-am dat o replică dură, însă meritată”, a declarat Simina, zilele trecute, într-un live exclusiv la WOWbiz.ro!

Simina și Jador la Puterea Dragostei

Mai mult, bruneta a mai ținut să îi mai dea o lovitură. Astfel, Simina de la Puterea dragostei îl ironizează pe Jador printr-o dezvăluire șoc făcută, în premieră pentru WOWbiz.ro! ”Jador și-a rupt pantofii lui de valoare într-o gală, la Istanbul. A fost amuzant să vedem totul, noi, concurenții. Îmi aduc aminte că, imediat, cei din producție i-au adus o pereche de teneși de fete de la recuzită, numărul 39!!! Inițial, el nu a vrut să îi încalțe, dar nu a avut încotro, căci, altfel, ar fi apărut în emisiune în șosete. Ce să zic, s-a chinuit un pic...dar asta a fost”, a spus râzând Simina la WOWbiz.ro!

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate