S-a sinucis din cauza datoriilor și a lăsat trei copii orfani! Ce a scris în biletul de adio

Phillip Herron, un bărbat de 34 de ani din Marea Birtanie, s-s sinucis din caza problemelor financiare. Tatăl a trei copii era copleșit de datorii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

S-a sinucis din cauza datoriilor și a lăsat trei copii orfani! Ce a scris în biletul de adio


In articol:

Phillip Herron, un bărbat din Bristol, Marea Britanie, a cedat psihic și a decis să își ia viața. Bărbatul în vârstă de 34 de an era tată a trei copii și problemele financiare îl copleșiseră.

Britanicul voia să facă un împrumut, dar a fost nevoit să aștepte cinci săptămâni până să primească banii. În tot acest timp, s-a afundat și mai mult în datorii. În momentul în care s-a sinucis, disperat că nu își permitea să-i îngrijească pe cei trei copii, bărbatul mai avea doar 5 lire în cont.

Citeste si: Theo Rose s-a tatuat de dragul artei, la “Bravo, ai stil! Celebrities” “Când eram mică, îmi lipeam tatuaje peste tot”

Citeste si: Fanii Puterea Dragostei sunt în stare de șoc. Fotografia cu Bogdan Mocanu și Bianca Comănici care i-a indus în eroare

S-a sinucis din cauza datoriilor și a lăsat trei copii orfani! Ce a scris în biletul de adio

Ce a scris în biletul de adio bărbatul care s-a sinucis din cauza datoriile

Phillip Herron s-a filmat plângând în mașină înainte de a comite gestul care a lăsat orfani trei copii. El a lăsat și un mesaj prin care spunea că celor mici le-ar fi fost mai bine fără el.

„Aceasta este ultima poză cu Phillip Herron, plângând în mașină, cu câteva minute înainte de a-și curma viața. A fost un tată singur pentru trei copii mici, care se chinuia cu datoriile de peste 20 de mii de lire și care aștepta cu disperare să primească creditul pentru care aplicase. Ca mulți oameni, în special bărbați, nu a zis nimănui despre asta. Nimeni nu a știut cât de rea a devenit situația. Bietul om chiar a trebuit să le spună copiilor că Moș Crăciun n-a venit în acest an, iar în mesajul de adio a scris că lor le-ar fi mai bine dacă el nu mai este. Iar acum nu mai este”, a fost mesajul publicat de Suicide Prevention Bristol.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate