S-a spânzurat în închisoare!

Un tânăr de 28 de ani a fost găsit spânzurat în celula sa. Românul era închis într-o pușcărie din Monaco din luna august a acestui an.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Un român de 28 de ani s-a sinucis într-o închisoare din Monaco. Bărbatul a fost descoperit mort în celula sa, după ce se spânzurase folosind un cearșaf.

Un român de 28 de ani s-a spânzurat în închisoare, în Monaco

Potrivit jurnaliștilor de la cotidianul Le Soir, joi noaptea, românul a fost găsit fără suflare, spânzurat. Tânărul de naționalitate română în vârstă de 28 de ani era închis din luna august a acestui an. El era acuzat de furt și utilizare frauduloasă a mijloacelor de plată.

Citeste si: „Tată, mama a murit!” - sinuciderea din Bihor care a cutremurat țara! Bunica copiilor a apelat la preot, crezând că e posedată de demon

Citeste si: Panică mare la granița României cu Ucraina. Au fost depistate primele cazuri de difterie, boala care poate provoca moartea

Citeste si: Cel mai politicos tâlhar! Imaginile cu el au devenit virale! „Doamnă, nu vreau banii dumneavostră”

Autoritățile monegasce au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat cu românul și cum a murit. Trupul neînsuflețit a fost preluat și dus la morgă pentru efectuarea autopsiei.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate