S-a spânzurat în penitenciar după ce judecătorii i-au refuzat cererea de liberare condiționată

Dumitru Rostogolea a murit! Deținutul s-a spânzurat în penitenciar la scurt timp după ce a aflat că cererea de liberare condiționat i-a fost refuzată.

Distribuie pe:

Autor: M.B.


In articol:

Dumitru Rostogolea, fostul șef al unui ONG anticorupție din județul Gorj, s-a spânzurat în închisoare. Totul s-a petrecut în celula sa din Penitenciarul Târgu-Jiu. Medicii au încerca să-l salveze și au efectuate manevre de resuscitare la fața locului, însă era deja prea târziu. Rprezentanții închisorii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate care au fost circumstanțele în care s-a petrecut totul, relatează Gorj Domino.

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: S-au cunoscut în tren și au făcut amor chiar acolo! Controlorul i-a prins în fapt și totul a fost filmat de camerele de supraveghere

S-a spânzurat pentru că judecătorii i-au refuzat cererea de liberare condiționată

Deținutul Dumitru Rostogolea a recurs la acest gest extrem după ce a aflat că judecătorii i-au refuzat cererea de eliberare condiționată. Bărbatul fusese condamnat definitiv în anul 2017 la 5 ani de închisoare, pentru viol. „Repinge cererea de liberare condiționată formulată de petentul condamnat Rostogolea-Cristea Cosmin-Dumitru, deținut în Penitenciarul Târgu-Jiu. Stabilește termen de rediscutare a cererii la 02.10.2019. Cu drept de contestație”, a decis un magistrat din cadrul Judecătoriei Târgu-Jiu, miercuri.

Se pare că decizia aceasta l-a dărâmat pe deținut.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate