S-a stins din viata in conditii suspecte! Un ambasador a fost gasit mort in piscina resedintei sale

Ambasadorul rus în Sudan, Mirgaias Şirinski, a fost găsit mort miercuri, în piscina reşedinţei sale din Khartoum, au indicat responsabili sudanezi, respingând pentru moment ipoteza unei crime.

Distribuie pe:

Autor: A. B.

 
"Ambasadorul rus a decedat în această seară în reşedinţa sa" din capitala sudaneză, a afirmat Ministerul Afacerilor Externe sudanez într-un comunicat, fără să precizeze cauzele decesului acestui diplomat, născut în 1954. 
 
Purtătorul de cuvânt al poliţiei, Omar al-Mokhtar, a declarat pentru AFP că diplomatul fusese "găsit mort în piscina reşedinţei sale în cursul serii". "Potrivit investigaţiilor preliminare, el a decedat din cauze naturale", a adăugat acesta fără să facă alte precizări, potrivit stiripesurse.ro.

 

Un alt înalt reprezentant al poliţiei sudaneze a indicat de asemenea că, potrivit primelor elemente ale anchetei, pista criminală este exclusă. "Ambasadorul rus a murit în timp ce înota în piscina de acasă", a spus el sub acoperirea anonimatului. Poliţia şi reprezentanţii Ambasadei Rusiei i-au transportat corpul la morgă.
 
Moscova a confirmat decesul diplomatului rus într-un comunicat al Ministerului rus de Externe, publicat de RIA Novosti. "Anunţăm cu tristeţe moartea ambasadorului Şirinski la Khartoum", a indicat ministerul, afirmând că va da "detalii despre circumstanţele decesului după primirea informaţiilor din partea personalului diplomatic al Ambasadei ruse din Khartuom". 
 
 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: