WOW

S-a terminat cu smecheria! Fernando de la Caransebes trece la corectii fizice. "Sunt spaima orasului. Daca ma mai supara Bendeac si cu Morar, vin la Bucuresti si ii bat"

Fernando de la Caransebes s-a intors si e mai hotarat ca niciodata sa faca curatenie in jurul lui. „Prea multi m-au luat la misto! O sa le arat eu cine e Fernando”, spune interpretul.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


S-a terminat cu smecheria! Fernando de la Caransebes trece la corectii fizice. "Sunt spaima orasului. Daca ma mai supara Bendeac si cu Morar, vin la Bucuresti si ii bat"
Fernando de la Caransebes doar pozeaza intr-un baiat bunFernando spune ca, desi nu pare, este un dur. „Cei din Caransebes ma stiu si imi stiu de frica. Sunt spaima orasului! Eu stau in Pipirig, adica un fel de Pantelimon de la voi, din Bucuresti. E o zona in care stau multi tigani, dar ei sunt fratii mei. Suntem toti pentru unul si unul pentru toti. Au mai fost cativa care au facut figuri, dar i-am aranjat bine de tot. Poate nu se vede pe fizicul meu, dar mai demult am facut lupte greco-romane. Sunt un om violent, voi nu stiti asta, pentru ca la televizor sunt mai potolit”, a declarat Fernando pentru WOWbiz.ro.

Fernando de la Caransebes are de gand sa-i puna la punct si pe cei care de-a lungul timpului l-au luat la misto prin diverse emisiuni de televiziune. „De acum inainte nu mai accept ca cineva sa-si bata joc de mine. Mi-am facut o lista neagra, cu toti astia care m-au luat in ras. In capul listei sunt Mihai Bendeac si Mihai Morar. De acum nu mai sunt baiat bun. Daca se mai repeta, vin la Bucuresti si ii bat”, a mai spus Fernando.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune