S-a terminat smecheria! Florin Salam canta cu manusi de piele fara degete - A lansat "elenganta" printre manelisti - Vezi cum ii sta

Bucurie mare pentru locuitorii micutului orasel Fragadin provincia Huesca din nordul Spaniei. La inceputul lunii, Florin Salam a fost sa cante intr-un local din oras si s-a lasat cu o petrecere de zile mari.

Distribuie pe:

Autor: Titi Otet

fara descriereDe mult nu au mai vazut cei 14.000 de locuitori iberici un asemenea show, facut ca la carte de manelist. Salam a fost invitatul special al serii de 9 noiembrie si nu i-a dezamagit pe cei prezenti in local.

A fost introdus ca un star in scena si a cantata pana dimineata in fata publicului in delir. Toata lumea prezenta a filmat momentele tari ale lui Salam pentru a se lauda prietenilor.

fara descrierefara descriereManelistul a urcat pe scena imbracat la patru ace, avand pe maini manusi de piele, fara degete, asa cum purta si Michael Jackson in anumite spectacole.

Prezenta sa in Spania nu este unica, Salam fiind un obisnuit al petrecerilor organizate de comunitatile de romani din strainatate, cantand in Italia, Germania sau Portugalia.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate