Stiri

S-a trezit cu un sarpe veninos, ascuns sub frigider. Ce a facut reptila imediat ce a fost prinsa

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


S-a trezit cu un sarpe veninos, ascuns sub frigider. Ce a facut reptila imediat ce a fost prinsa

In Australia pana si un drum spre frigiderul din casa poate fi periculos. O femeie a tras sperietura vietii ei dupa ce s-a trezit cu un sarpe veninos chiar sub frigider.

Reptila a fost prinsa de un specialist chemat in ajutor de proprietara casei din Adelaide, Australia. Imediat dupa ce a fost prins, sarpele a depus 15 oua, relateaza The Guardian.Proprietara a avut noroc, l-a descoperit la timp, altfel s-ar fi trezit cu bucataria plina de serpi, a declarat Rolly Burrell, membru al unei echipe de interventii pentru prinderea serpilor.

Acesta a explicat ca a fost destul de usor sa prinde sarpele. Face asta de 40 de ani. “Prind si cate 300 de serpi pe luna”, s-a laudat barbatul.

sursa

 

Drama celui mai iubit fotbalist român al momentului! I-a murit sora la nouă ani! Tânăra avea o boală a sistemului imunitar EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Sora celebrei Catrinel Menghia a pozat în ipostaze fierbinţi! Lorena Menghia a renunţat la inhibiţiiicon photo

Vedete

Sora celebrei Catrinel Menghia a pozat în ipostaze fierbinţi! Lorena Menghia a renunţat la inhibiţii

Catrinel Menghia este, fără nici o îndoială, una dintre cele mai sexy românce care s-au afirmat peste hotare, dar nu sunt mulţi care ştiu că savuroasa brunetă are o soră cel puţin la fel de frumoasă, Lorena.

Titlu secțiune