S-au apucat de renovare, dar s-a lasat cu suparare! Ilie Nastase si Brigitte, nervi si cearta in plina strada

Fostul mare jucator de tenis Ilie Nastase si Brigitte Sfat, iubita acestuia, au mers zilele trecute sa cumpere materiale de constructii pentru renovarea unei case. Din cauza oboselii si a stresului, ziua s-a terminat prost pentru cei doi. Ilie si Brigitte au avut un schimb dur de replici in fata tuturor.##VIDEO3000##

Distribuie pe:

Autor: Adi Voicu

fara descriereAu recunoscut ca se cearta aproape zilnic, chiar daca sustin ca se iubesc neconditionat. Ilie Nastase si Brigitte Sfat au o relatie presarata cu de toate. Fie ca merg la film, la cumparaturi sau la masa, cei doi gasesc mereu motiv de cearta. Asa s-a intamplat si zilele trecute, atunci cand Ilie si iubita sa au mers sa cumpere materiale de contructii pentru o casa  pe care fostul mare  jucator de tenis o renoveaza.

 

fara descrierefara descriereScandalul a inceput din cauza unor neintelegeri in centru comercial unde se aflau si a continuat si in plina strada. Ilie si Brigitte au urlat unul la altul si au plecat separat spre casa, acolo unde a continuat cearta, cu repriza a doua. Fostul mare sportiv s-a pierdut cu firea si i-a reprosat incontinuu ceva iubitei sale. Aceasta nu s-a lasat mai prejos si i-a dat o replica pe masura lui “Nasty”.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate