S-au cunoscut în tren și au făcut amor chiar acolo! Controlorul i-a prins în fapt și totul a fost filmat de camerele de supraveghere

Un bărbat de 33 de ani și o tânărăr pe care a cunoscut-o în tren nu au avut răbdare să ajungă la destinație și au făcut amor chiar acolo. Când i-a prins controlorul, i-a dat direct pe mâna polițiștilor.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Camerele de supraveghere dintr-un tren din Australia au surprins scene halucinante. Doi călători s-au cunoscut în timpul mersului și s-au plăcut atât de mult încât n-au mai putut să aștepte până la hotel. Femeia i-a spus că este dispusă să facă sex cu el chiar acolo și, fără să stea prea mult pe gânduri, bărbatul cucerit de frumusețea ei a acceptat pe loc.

Spre nenorocul lor, tânăra și bărbatul în vârstă de 33 de ani au fost prinși în fapt chiar de controlorul din tren. Acesta a hotărât să-i dea pe mâna polițiștilor și asta a și făcut. A anunțat autoritățile în legătură cu ceea ce se întâmpla într-unul dintre vagoane, iar oamenii legii i-au așteptat pe amorezii înfierbântați la prima stație. Au urcat în tren și i-au invitat pe australieni să coboare și săp dea niște explicații legate de scenele erotice petrecut în public.

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Degeaba au încercat să nege cele întâmplate și să spună că nu este adevărat, polițiștii nu i-au crezut. Mai mult, au dat vina pe controlorul care ar fi inventat totul, însă oamenii legii aveau înregistrările video de pe camerele de supraveghere care sunt montate în fiecare dintre vagoanele trenului. Cu dovezile incontestabile în față, domnișoara înfierbântată și cucerirea ei nu au mai putut scăpa de acuzații.

Citeste si: Cea mai sexy ispită de la Insulă aruncă bomba! „Am întâlnit pe cineva, mi-a furat minţile, mi-a pus inelul pe deget...”

Ce s-a întâmplat cu cei doi călători care au făcut amor în tren

Ambii vinmovați au ajuns în fața judecătorului și au fost obligați să plătească o amendă de 700 de dolari australieni. Dacă tânăra a scăpat ușor, lucrurile au fost mult mai grave pentru bărbat. Nu doar că a scos ceva bani din buzunar, dar soția lui a aflat despre incident iar el a avut de dat multe explicații. Se pare că era căsătorit și avea și 3 copii care îl așteptau acasă.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate