S-au echipat mai excentric ca Lady Gaga! Afla cine sunt vedetele care s-au transformat pentru cititorii WOWbiz.ro!

WOW! Chiar asa ne vine sa spunem cand le vedem pe cele doua dive imbracate special pentru cititorii WOWbiz.ro in tinute excentrice.

Distribuie pe:

##VIDEO6415##

Doua focoase brunete din showbizul autohton s-au lasat pe mana hair stilistului Adi Constantin pentru o transformare completa, iar rezultatul…e uimitor! fara descriereAlexandra Enachescu, Raluca Leta si Cristina RoventaUna a devenit blonda, iar cealalta roscata! Mai mult, tinutele celor doua sunt de-a dreptul dementiale!

fara descriere

Fotomodelul Alexandra Enachescu si castigatoarea Miss Turism World Romania Cristina Roventa s-au transformat in doua Craiese ale Zapezii moderne.fara descriere

Alexandra s-a echipat intr-un costum plin cu tinte, iar Cristina a preferat sa imbrace o rochie cu corset. Tinuta i-a pus in evindeta formele apetisante.fara descriereStilistul Adi Constantin le-a transformat pe cele doua frumuseti in Craiesele ZapeziiAmandoua au fost extrem  de sexy in vestimentatiile create de Mihaela si Carmen Vlad.

fara descriereAsa arata in realitate Cristina Roventa, castigatoarea Miss World Turism Romania

fara descriereAlexandra Enachescu este una dintre cele mai dorite manechine din Romania. Este bruneta, insa a fost blonda pentru cateva ore! Vedeta a purtat o peruca din par natural!

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate