S-au impacat! Norris Mageanu si sora lui Catrinel Menghia sunt din nou impreuna! Povestea lor bate scenariile filmelor siropoase!

Dupa o poveste de dragoste care s-a intins pe parcursul unui an si o ruptura brusca si inexplicabila, Norris Mageanu si Lorena Menghia formeaza din nou un cuplu.

Distribuie pe:

Autor: G.G.

fara descriereMotto-ul “viata bate filmul” pare sa fie inspirat din povestea de iubire pe care o traiesc Lorena, sora modelului international Catrinel Menghia, si Norris Mageanu, fostul sot al Corinei Danila. In urma cu un an, Lorena renunta la viata si traiul dulce pe care il ducea in America si se stabilea din nou in Romania unde se indragostea nebuneste de pilotul de raliuri Norris Mageanu. Sentimentele dintre cei doi au fost atat de puternice, incat aceasta a dat cu piciorul la job-ul pe care il avea in SUA, prieteni si viata stabila, pentru a fi alaturi de iubitul ei. fara descriereNorris si Lorena sunt fericiti!Dupa un timp, fluturii din stomac s-au risipit si furia amorului s-a calmat, tanara incepand sa tanjeasca dupa SUA, tara sa de adoptie unde muncea ca instructor si antrenor de sport. Decisa sa isi cladeasca o cariera, ea si-a facut bagajul parasindu-l pe Norris Mageanu, celebrul pilot. Destinul le-a jucat celor doi feste si la aproape patru luni in care au trait separat, dar au continuat sa vorbeasca, Lorena s-a intors in tara si in bratele iubitului ei din Romania, marea impacare avand loc chiar in Ajun de Mos Nicolae. “Nu am crezut ca mai incape in pantofii mei. Dar te pui cu Mos Nicolae!? Mi-a venit inima la loc. A fost vis si s-a materializat”, a scris Norris pe pagina sa de Facebook, sub o fotografie in care apare alaturi de marea lui iubire, Lorena.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate