Stiri

S-au implinit trei ani de la tragedia de la Rovinari, cand un barbat si cei sase copii ai lui au murit intoxicati cu gaze! Inca devastata de pierdere, mama micutilor a facut pomana la cimitir

Pe 12 ianuarie 2015, o tragedie cumplita soca opinia publica din Romania.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


S-au implinit trei ani de la tragedia de la Rovinari, cand un barbat si cei sase copii ai lui au murit intoxicati cu gaze! Inca devastata de pierdere, mama micutilor a facut pomana la cimitiricon photo

In dimineata zilei de 12 ianuarie 2015, Cosmin Bumbu, un barbat din Rovinari, tata a sase copii, era gasit fara suflare in garsoniera sa, alaturi de toti cei mici. Moartea celor sapte persoane fusese cauzata de o scurgere la instalatia improvizata de incalzire, chiar Cosmin fiind cel care se ocupase de lucrare.

Barbatul de 29 de ani se ocupa singur de cei sase copii pe care-i avea cu Luminita, femeia fiind plecata la munca in Italia, de unde trimitea periodic bani pentru intretinerea familiei. Dupa drama, Luminita s-a intors definitiv in tara si a facut periodic toate pomenile cuvenite, inclusiv la comemorarea de trei ani.

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro! 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu invart “Roata Norocului”! Azi, de la ora 20:00, la Kanal D

Duminica, de la ora 20:00, Ion Oncescu si Oltin Hurezeanu sunt invitatii vedeta care vor invarti “Roata Norocului”, la Kanal D.

Titlu secțiune