S-au jucat cu focul si s-au ars! Iata semnul care prevestea ca Lora si Dan Badea nu vor rezista mult timp impreuna. Au tratat sfaturile Bisericii Ortodoxe Romane cu superficialitate

Primavara trecuta, Sinodul Bisericii Ortodoxe Romane a hotarat ca oficializarea Tainei Botezului si a Tainei Cununiei sa aiba loc numai in biserici parohiale cu respectarea randuielilor liturgice.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereLora nu s-a cununat in biserica, ci pe o pajiste in fata unui altar improvizatDecizia luata de membrii Sfantului Sinod al Bisericii Ortodoxe Romane (B.O.R.) a starnit un val de proteste si comentarii in presa, la TV sau pe retelele de socializare credinciosii aratandu-se revoltati ca BOR ii obliga sa renunte definitiv la nuntile desfasurate in aer liber, ca in filme, la americani. fara descriereIn realitatea insa, aproape dintotdeauna Biserica a fost impotriva acestor ceremonii, considerand ca mirele si mireasa trebuie musai sa intre in biserica si sa-si faca juramintele in fata altarului, daca isi doresc o casnicie lunga, frumoasa si protejata de probleme si separari.

fara descriereEi bine, iata ca timpul demonstreaza ca membrii Sinodului BOR nu au vorbit in van si nu au facut aceste recomandari de dragul de a fi deasupra tuturor sau pentru a respecta traditiile. Exista cazuri clare care arata faptul ca nuntile care au loc sub cerul liber nu tin, cum se spune in popor, iar mirii ajung rapid la despartire.

fara descriereMiri pareau cei mai fericiti in noaptea nuntiiCel mai proaspat caz care intareste aceasta temere este cel al Lorei si al fostului ei sot, Dan Badea. Cei doi sunt impreuna de trei ani, in iulie 2012 s-au cununat civil, iar pe 7 octombrie 2012 au urmat cununia religioasa si nunta lor. Ceremonia s-a desfasurat insa pe o pajiste, in aer liber, in fata unui altar improvizat si nu intr-un lacas de cult.

In urma cu doua zile, insa, luni, pe 13 octombrie, Lora si Dan Badea au mers de mana la notar si au divortat pe cale amiabila, fara cearta, scandal sau partaj, invocand instrainarea care a intervenit intre ei.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate