Vedete

S-au ofilit și florile la momentul pus în scenă de Nadina, la „Bravo, ai stil!”. Jurații au intrat în „panică” și au apăsat butonul! În această seară, de la ora 23:00, la Kanal D

În Gala din această seară a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D, jurații au mari așteptari de la aspirantele la titlul de cea mai stilată femeie din Romania.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Emotiile sunt și mai mari, cu atat mai mult cu cât este o Gală eliminatorie, iar una dintre cele 10 concurente va părăsi competiția în această seară.

Nadina le propune juraților și telespectatorilor un moment inedit, prin care își dorește să prevestească venirea primăverii: zeci de flori înșirate în platoul emisiunii, un leagăn împodobit cu flori, dansatori; tot momentul se împletește pe muzica celebrei Beyonce, „Sweet Dreams”.

Nu mult timp le-a luat juraților până să oprească momentul Nadinei, reproșurile cu privire la acestă necontenind din partea lui Maurice Munteanu.

Maurice Munteanu: ”Arăți a Coana Chirița”

„Tu arăți a Coana Chirița în provincie, rochia aceasta este ca un tort expandat făcut la o cofetărie intrată în faliment. Sandalele cu platformă oricum nu se potrivesc cu această rochie pentru că, automat, este prea scurtă. V-ați mișcat stângace, există și un soi de mini vulgaritate în ceea ce privește mișcarea domnișoarelor la leagăn. Nu-mi place nimic!”, spune Maurice.

Citeste si: Se lasă cu scandal la “Bravo, ai stil!”. Jurații au făcut nominalizare pentru eliminare, iar concurenta a sărit ca arsă. Despre cine este vorba?

Citeste si: Maurice Munteanu: “Ai făcut o varză!” În această seară, la ”Bravo, ai stil!”, de la ora 23:00, la Kanal D

Citeste si: Nervos, Maurice Munteanu părăsește platoul “Bravo, ai stil!”. Ce concurentă l-a scos din minți?

Ce au de spus ceilalți jurați cu privire la momentul Nadinei și câte puncte va primi aceasta veți putea afla urmărind ediția din această seară a Galei eliminatorii “Bravo, ai stil!”, difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

 

Galerie foto