Vedete

De cand s-au reinventat, fetele de la Bambi fac bani pe banda rulanta! Denisa si Raluca au 5 concerte de Revelion! Fetele fac un show unic, iar la spectacole pleaca cu masinile pline de recuzita! EXCLUSIV

Denisa si Raluca Tanase, solistele trupei Bambi, au dat lovitura pe plan profesional. Fetele s-au reinventat, si-au schimbat look-ul, tinutele de scena, trupa si au investit multi bani in recuzita, iar acum le merge struna.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: G.G.


De cand s-au reinventat, fetele de la Bambi fac bani pe banda rulanta! Denisa si Raluca au 5 concerte de Revelion! Fetele fac un show unic, iar la spectacole pleaca cu masinile pline de recuzita! EXCLUSIVicon photo

Fetele de la Bambi au inceput sa castige bani frumosi de cand au schimbat coregrafia la show-uri, ele investind sume importante in costumatii atat pentru ele, cat si pentru dansatori, si recuzita. (Vezi AICI ce gest emotionant au facut fetele de la Bambi, recent, pentru niste copilasi)

In 60 de minute de spectacol, Raluca si Denisa, impreuna cu cei 4 dansatori ai lor, au momente inedite precum show de lumini UV, costume fosforescente si dansuri cu accesorii cu led, show cu serpi si bile de foc, momente de dans, jonglerii cu piramida si cub 3D gigant – fosforescente.

In cadrul unul spectacol, fetele abordeaza mai multe stiluri de dans, etno, dance si muzica greceasca.

Pentru Noaptea dintre Ani, fetele de la Bambi au deja programate 4 concerte, in urma carora le va intra in buzunar o suma cu multe zerouri. Pe 1 ianuarie, artistele mai au programat un spectacol.

Fetele sunt nevoite sa plece la spectacole cu 3 masini, ca sa aiba loc atat ele, cat si dansatorii si recuzita.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune