Să o ajutăm pe Eriko să-şi găsească familia! S-a născut în România în 1994, a fost adoptată în America şi acum vrea să-şi cunoască părinţii şi fraţii

Autor: A.N.C.
 
O româncă adoptată în America îşi caută părinţii biologici, pe intermediul Facebook-ului. Eniko, în vârstă de 24 de ani, s-a născut în Odorheiu-Secuiesc, judeţul Harghita, în anul 1994.
 
La vârsta de trei ani, Eniko a fost adoptată din orfelinatul Sânmartin de o familie din Pennsylvania (Statele Unite ale Americii).
 
Acum, la vârsta de 24 de ani, tânăra îşi doreşte să îi întâlnească pe cei care i-au dat viaţă.
 
Drept urmare, a apelat la pagina de Facebook 'The never forgotten Romanian children- Copiii niciodată uitaţi ai României' pentru a reuşi să îi găsească pe cei cinci fraţi şi pe părinţi.
 

 

 
"Numele meu a fost PARADICZA Eniko, am 24 de ani, născută in ODORHEIU-SECUIESC, Judeţul Harghita, România. Am fost adoptată din orfelinatul SÂNMARTIN la vârsta de 3 ani. Îmi caut familia biologică, numele mamei mele este PARADICZA EDIT (născută in 1971) şi tata, PARADICZA Akos (născut în 1965). Adresa lor era în Satul OCNA DE SUS, nr 62, Localitatea PRAID, Judeţul Harghita.
 
Din documentele mele de adopţie mai reiese că am 5 fraţi, aceştia se numesc: Edit, Akos, Livia şi Robert, care au mers să locuiască împreună cu bunicii din judeţul Mureş.
Un alt frate numit Attila, acesta a fost trimis la Casa de Copii din Topliţa. Doresc aşa de mult să-i găsesc pe toţi!!
 
Vă rog mult să DISTRIBUIŢI postarea mea, cu speranţa că va fi văzută şi de rudele mele! Vă mulţumesc foarte mult!", se arată în postarea prin care tânăra speră că îşi va găsi rudele.
 

 
Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Şoc la finalul meciului disputat aseară de Daniel Ghiţă! Adversarul lui a ajuns de urgenţă la spital cu o gaură mare în picior! EXCLUSIV

Caz halucinant în Gorj! O profesoară umblă cu ciocanul în mână prin şcoală şi se crede Ecaterina Teodoroiu reîncarnată. Zilele trecut şi-a serbat majoratul la şcoală

Exclusivitate! Interviu cu femeia acuzată că şi-a decapitat soţul, poliţist local

Horoscop 4 Decembrie 2021: astăzi, ești hotărât: totul sau nimic

Decizia momentului despre CERTIFICATUL VERDE! Anunțul făcut de Rafila astăzi, 3 decembrie

SMILEY se desparte de Gina Pistol! A aflat ce a făcut aceasta ca să devină prezentatoare la Antena 1! ESTE SCANDAL IMENS!

Șoc în România! A fost găsit mort în propria casă. Locul de muncă ce pare urmărit de blestem

Mister elucidat! Anamaria Prodan a aflat cine ”a scăpat” pozele cu ea dezbrăcată: ”Va plăti. În timp foarte, foarte scurt”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies