Sa te crucesti, nu alta! Larisa, fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu, vrea sa redevina virgina. WOWbiz.ro a a aflat cum isi va alege Larisa urmatorul partener sexual!

Larisa Dragulescu, fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu, vrea sa redevina virgina. Anul viitor ea isi va face o interventie chirurgicala de refacere a himenului. Larisa a dezvaluit pentru WOWbiz.ro metoda inedita prin care isi va alege viitorul partener, cu care sa-si piarda virginitatea pentru a doua oara.

Distribuie pe:

 

fara descriere

 

Dupa ce si-a facut o operatie de implanturi mamare, care s-a dovedit a fi una de succes, Larisa, fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu, se pregateste pentru o alta interventie chirurgicala, Cea de refacerea a himenului.
Cu alte cuvinte, mai pe romaneste, Larisa si-a propus , nici mai mult, nici mai putin decat sa redevina virgina."Este o ideea mai veche a mea, care, am vazut ca se practica la nivel mondial. Mi-am spus ca daca alte femei au facut acest lucru, eu de ce nu as face?! Cred ca este o experienta unica, aceea de a redeveni virgina", a declarat in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, Larisa Dragulescu. Fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu si-a propus sa-si puna in practica acest plan, la inceputul anului viitor, motivand ca, deocamdata, doreste sa se refaca dupa operatia de implanturi mamare.

"Stiu ca interventia chirurgicala de refacere a himenului nu este una foarte complicata, dar nu cred ca sunt inca pregatita pentru o noua operatie intr-un timp atat de scurt", a  precizat Larisa Dragulescu. Curiosi sa stim cu cine intentioneaza Larisa sa-si piarda, din nou, virginitatea, aceasta a fost pe cat de directa, pe atat de inventiva ca si modalitate de alegere a viitorului partener sexual. "Cred ca cel mai bine e sa fac un casting la emisiunea "Drept la tinta". Barbatul cu care voi alege sa-mi pierd pentru a doua oara virginitatea trebuie sa fie dotat din toate punctele de vedere. Nu m-ar deranja daca va fi sportiv de performanta. Stiu ca sportivii de performanta au tot ceea ce le trebuie", a adaugat Larisa, care spune ca nu va recurge vreodata la varianta  de a-si vinde virginitatea in urma unei licitatii facute pe internet, asa cum au procedat alte femei de-a lungul timpului. "Suma pentru care as face acest lucru ar trebui sa fie oricum foarte, foarte mare. Dar nu voi recurge vreodata la un astfel de gest", a incheiat Larisa.     


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate