WOW

Sagetatorul este vedeta lunii decembrie - Acestea sunt compatibilitatile amoroase complete ale zodiei

Cu un Sagetator nu te vei plictisi niciodata, iar daca ii vei acorda libertate, te vei putea bucura de o relatie mereu incitanta si noua.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Sagetatorul este vedeta lunii decembrie - Acestea sunt compatibilitatile amoroase complete ale zodiei


Cu semnele de foc (Berbec, Leu), Sagetatorii se inteleg cel mai bine, pentru ca pot crea impreuna, povesti de dragoste fierbinti si aventuroase.

Semnele de aer (Gemeni, Balanta, Varsator) sunt la fel de provocatoare pentru Sagetatori, pentru ca le pot oferi acestoragenul de suprize pe care le adora.

Taurii, Fecioarele si Capricornii nu se numara printre preferintele acestor nativi, pentru simplul motiv ca nu sunt la fel de amatori de distractie.

Citeste continuarea pe Kfetele.ro

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu icon photo

Vedete

Femeia din Botosani care a cantat non-stop o saptamana pe patul de spital a murit! Vezi aici in ce conditii dramatice a decedat Valeria Iurescu

In 2013, cazul unei femei din judetul Botosani soca opinia publica, Valeria Iurescu cantand non-stop, vreme de o saptamana, pe patul de spital.

Titlu secțiune