Salam, bătut şi sechestrat! Filmul complet al agresiunii! Unde se află manelistul în acest moment | EXCLUSIV

Florin Salam a avut parte de momente teribile, noaptea trecută, când un nuntaş a tăbărât pe el cu pumnii.

Autor: Radu Constantin

Florin Salam a încasat o bătaie serioasă de la un nuntaş nemulţumit că manelistul nu i-a acordat suficientă atenţie atunci când a venit la el pentru cţteva dedicaţii. Agresiunea a devenit virală în condiţiile în care un alt nuntaş transmitea live pe Facebook.

Întâmplarea a avut loc noaptea trecută, la Milano, un oraş în care Salam a cântat de mai multe ori fără incidente majore.

Numele ”de scenă” al agresorului este Stan Lower şi provine din comuna doljeană Podari, ăn apropiere de Craiova. Bărbatul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi imediat după incident şi-a cerut scuze atât lui Florin Salam cât şi celorlalţi nuntaşi.

Citeste si: Noi informaţii despre răpirea lui Salam! Ce au povestit cei care au fost la nuntă: „Era maşina trasă în faţă şi l-au suit şi noi...”

A fost însă prea târziu, pentru că Florin Salam a dispărut imediat de la nuntă. El a fost luat aproape pe sus de doi bărbaţi cunoscuţi sub pseudonimele de Berică şi Giany Versace şi urcat într-o maşină. Timp de aproape trei ore nu s-a mai ştiut nimic de Salam, iar apropiaţii au înceut să-şi facă griji că a fost răpit.

Nici măcar colegii din trupă nu au mai putut să dea de Salam, acesta având telefonul închis. Interesant este că trupa lui Salam a rămas să cânte în continuare la nuntă, după plecarea lui Salam, avându-l ca solist vocal pe Leo de Vis.

Florin Salam a fost lăsat la hotel de doi bărbaţi

În toiul nopţii, Mircea Nebunu’, fost lider al clanului sportivilor şi ”frate de cruce” cu Florin Salam a intervenit printr-un live pe Facebook, solicitându-le celor care l-au luat pe manelist de la nuntă să dea un semn

de viaţă. El le-a acordat acestora o oră să anunţe unde se află cântăreţul, în caz contrar urmând să sune câţiva prieteni de la Milano pentru a-i pune pe urmele acestuia. Până la urmă, aceştia au anunţat că sunt la hotel şi că Florin Salam este bine.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies