Salariile angajaţilor de la metrou se majorează! Ei ceruseră 40%

Autor: R.L.

Salariaţii de la metrou vor primi o majorare salarială ce 20%, după ce administraţia şi sindicatul au încheiat Contractul Colectiv de Muncă 2018-2019, informează Metrorex.

„Astfel, conflictul de muncă a fost stins, părţile convenind o mărire salarială de 20%. Noul Contract Colectiv de Muncă urmează să fie înregistrat la Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM), mâine, 5 decembrie 2018 pentru a intra in vigoare”, precizează comunicatul Metrorex.

Unitatea – Sindicatul Liber Metrou (USLM) a declanşat, în luna noiembrie, o grevă de avertisment, ameninţând ulterior că va fi declanşată şi o grevă generală, care nu a mai avut loc.

Sindicaliştii au solicitat, iniţial, majorări salariale de peste 40%, iar negocierile au continuat pentru o creştere de 20%.

sursa

Distribuie pe:
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în lumea sportivă! A murit un mare pugilist, adversar al românilor Zoltan Lunca şi Francisc Vaştag

Cabral se ţine de glume! A pus primele poze cu bebeluşul! "Ui' ce frumoasă e! Seamănă cu tac'su"

Mama Emiliei, fetiţa de doar 8 ani care salvează alte două vieţi după moartea ei, mărturisire dureroasă! "Nu am vrut să dau niciun deget de la picior" - Cât de greu...

Horoscop Zilnic Vineri 5 Martie 2021: nativilor PEȘTI le este frică de schimbare

Alertă totală la granița cu România! Se închide tot. Premierul a anunţat restricţiile

Cum arată soția celebrului Valeriu Gheorghiță? Este extrem de frumoasă. Detalii neștiute despre coordonatorul campaniei de vaccinare

Petre Țuțea despre Nicolae Ceaușescu: Avea o mască de golan fioros! Istoria secretă

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies