Salman Khan vine in Romania insotit de fratele lui. Vezi cu ce se ocupa Sohail Khan si cat de mult seamana cu starul indian

Tic-tac, tic-tac. Putin timp a mai ramas pana la sosirea lui Salman Khan in Romania, unde artistul a ales sa filmeze ultimile secvente care vor aparea in filmul sau "Jay Ho", lungmetraj care va fi lansat la Bollywood in ianuarie 2014.

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereSalman si Sohail sunt frati si lucreaza impreuna la productiile de filmIn cursul ultimelor zile, a sosit la Bucuresti o mare parte din echipa de filmare a starului indian, urmand ca Salman Khan sa paseasca pe pamant romanesc saptamana viitoare. fara descriereSalman Khan a ales sa incheie filmarile lungmetrajului sau in tara Iuliei VanturOrganizatorii din Romania, dar si cei de la "Family Film", casa de productie din Romania agreata de echipa indiana de filmare, s-au asigurat ca starului si staff-ului sau nu le vor lipsi nimic. fara descriereIn vara, Iulia Vantur a vizitat India, tara unde l-a intalnit pe KhanPutina lumea stie insa ca printre cei care il vor insoti pe actor in timpul sederii in Romania se va afla si Sohail Khan, nimeni altul decat fratele lui Salman Khan. fara descriereUite cat de diferiti sunt fratii KhanDaca cel din urma este celebru in intreaga lume si in tara lui este privit ca un erou national, despre Sohail se cunosc mai putine lucruri, acesta preferand, in prezent, sa stea in spatele camerelor de filmat. Si asta, in ciuda faptului ca si el este actor si a jucat in mai multe filme, printre care si "Maine Puaar Kyun Kira?", in care a dat lovitura si a aparut alaturi de fratele sau. In prezent, Sohail (33 ani) este regizor si producator, el punandu-si amprenta pe majoritatea filmelor in care joaca Salman Khan cum este si pelicula "Jay Ho", care se va filma in Romania.

 

 

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate