Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”! Călătorie de neuitat, pe urmele ”Mărgelatului”

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”! Călătorie de neuitat, pe urmele ”Mărgelatului”

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”! Călătorie de neuitat, pe urmele ”Mărgelatului”
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

”ROventura” ne invită, sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la Kanal D, să călătorim în nordul Olteniei, pe urmele Mărgelatului, la Cheile Sohodolului, din Oltenia de sub Munte. Peisaje care îți taie răsuflarea, bucate tradiționale delicioase și povești... cu cântec, alături de maestrul Constantin Lătărețu, pe toate ni le prezintă George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii ”ROventura”, la Kanal D.

Călătorie de neuitat, pe urmele ”Mărgelatului”

O plimbare prin Cheile Sohodolului ne poartă, pentru câteva clipe, în atmosfera celebrelor filme cu Florin Piersic, care au fost filmate aici. Peisajul din acest colțișor de Gorj parcă îți taie răsuflarea iar un adevărat canion, săpat în stânci de dimensiuni colosale  îți dezvăluie și alte frumuseți și mistere. Aventura și legenda se împletesc de minune în Oltenia de sub Munte, și cu atât mai mult aici, în pitoreștile chei ale Sohodolului.

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”! Călătorie de neuitat, pe urmele ”Mărgelatului”

Cine n-a pășit încă prin acest colțișor de țară a pierdut o întâlnire de neuitat cu spectacolul naturii, iar cine n-a ajuns la Runcu  n-a gustat din ospitalitatea localnicilor, care știu să-și întâmpine oaspeții cu multă căldură. 

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Citeste si: Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, în ”ROventura”, Bucovina, ținutul gospodarilor

Zona aceasta a fost dintotdeauna bogată, în frumuseți ale naturii, în povești cu haiduci, în folclor și, nu în ultimul rând, în bucate. Așa că mâncarea chiar e una dintre atracțiile zonei, îndeosebi pentru gurmanzi. Că tot vorbeam de folclor și de bucate, roventurienii noștri nu puteau ajunge la Runcu  fără să-l căute și pe renumitul artist musical  Constantin Lătărețu.

Gorjul are multe povești de spus iar unele sunt… cu cântec, care se scriu, iată, în continuare, în sufletele gorjenilor, chiar și departe de plaiurile natale. Vom avea ocazia să-l admirăm pe Maestrul Dodo (Constantin) Lătărețu și în postura de bucătar, pentru ca artistul mânuiește cuțitul de bucătărie cu aceeași lejeritate cu care plimbă arcușul pe vioară iar pasiunea pentru gătit și dorința de-a mânca sănătos merg mână-n mână cu dragostea de oameni și spiritul artistic, desăvârșit.

Citeste si: Locuri de poveste, povești cu tâlc și bucate gustoase într-o nouă ediție „ROventura”, sâmbătă, începând cu ora 15.00, la Kanal D!

Nu există poftă de gurmand pe care să nu ți-o poți împlini aici, având atâtea bunătăți la îndemână! Cu pofta de friptură vânătorească, ne putem bucura în tihnă și de-o supă fierbinte, care răspândește în toată casa aburi înmiresmați.  

Nu ratați sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, o nouă ediție ”ROventura”, alături de George Mihai și Andreea Străvoiu, numai la Kanal D.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Tragedie în lumea televiziunii din România. Realizatorul emisiunii ”Pescar hoinar”, Victor Țăruș, a murit

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la ”ROventura”, Sărbători cu suflet, de Crăciun, în Maramureș

Sâmbăta aceasta, de la ora 15:00, la ”ROventura”, Calatorie in Maramureș, un ținut fabulos

Mâine este obligatoriu să ai o KARMA pozitivă! Te va influența tot anul

Mirela Vaida, în stare de șoc. S-au luat la bătaie în platoul emisiunii Acces Direct: Hai, gata, vă rog! O să chemăm paza

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Ultimul urmaș al lui Nicolae Ceaușescu a fost descoperit de EvZ

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies