Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”, Bratul Sulina, o alta minune a Deltei

Dupa o minunata incursiune in Raiul de la Sfântu Gheorghe, George Mihai si Andreea Stravoiu, gazdele “ROventura”, ne ofera sambata, de la ora 15:00, o noua serie de aventuri unice, de data aceasta in Sulina, orasul Soarelui Rasare.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

“ROventura”, la Kanal D, Bratul Sulina, o alta minune a Deltei

Faleza Sulinei cosmopolite, plimbarile cu barca, sunetul mirific al celor peste 60 de specii de pasari, toate acestea te fac sa te simti liber. Un colos de vreo 90 de metri lungime si 15 latime zace in dunele de nisip din largul Marii; este epava Turgut, fosta nava romaneasca Tohan.

In coasta nordica a golfului Musura se afla un petic de pustiu cum nu multi sunt norocosi sa vada. O insula linistita intre ape, pe care, in lipsa oamenilor, pasarile traiesc netulburate. Prin “covorul” plutitor de nuferi isi face aparitia grindul Letea, o alta bucata de Paradis.

Citeste si: Duminica, de la ora 14:30, la “Asta-i Romania!” Au dat viata de oras pe cea de la sat

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audienta cu Stirile pranzului

Citeste si: Kanal D, lider incontestabil de piata pe toate segmentele de public, cu Stirile pranzului

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”,  la kanal d, Bratul Sulina, o alta minune a Deltei

Padurea Letea, aflata in patrimonial UNESCO, este locul in care omul si calul salbatic impart aceeasi limba de pamant de-a dreptul spectaculoasa.

Deliciile gastronomice ale locului, rasaritul pe plaja, la Sulina, dar si multe alte aventuri ne asteapta sambata, la „ROventura”, de la ora 15:00, cu George Mihai si Andreea Stravoiu, la Kanal D.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate