Sambata se fac doi ani de cand Iurie Darie a murit, iar Anca Pandrea va da petrecere: "Nu-i fac parastas. Voi pune pe masă tot ce îi plăcea copilului meu"

Pe 9 noiembrie se fac doi ani de cand actorul Iurie Darie a trecut in nefiinta. In loc sa ii faca un parastas normal, Anca Pandrea a marturisit ca va face o masa pentru a il sarbatori pe acesta.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Mă pregătesc pentru Iurişca, sufletul şi viaţa mea. Sâmbătă, de la ora 11.15, la Cimitirul «Sfânta Vineri», preotul va sfinţi locul de veci şi voi împărţi pachete la cimitir, apoi părintele va veni să sfinţească şi restul mesei, acasă. Acolo, voi petrece cu prietenii, pentru că îl sărbătoresc pe Iura, nu-i fac parastas. Voi pune pe masă tot ce îi plăcea copilului meu.

De ce trece timpul, mi-e mai dor de el de mă topesc... Îmi vine să... Dar nu mă mai întâlnesc cu el. Îmi vine să-mi smulg inima din piept şi să i-o dau să se întoarcă aici, dar degeaba mi-aş smulge-o, că tot nu pot să-l aduc înapoi... Mai repede voi merge eu la el.

Mă sfătuiesc mereu cu el şi două nopţi la rând am vorbit pe cine să votez dintre cei 14 candidaţi la preşedinţie. Mi-a spus cu ajutorul flăcării de la candelă şi aşa am şi votat. Şi înainte de a merge să aleg în ultimul tur de scrutin mă voi sfătui cu Iura. Nu e uşor să comunici cu spiritele persoanelor dragi, dar citind mai mult despre asta, îmi dau seama că e posibil", a declarat Anca Pandrea pentru "ring".


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate