Sampania Brukenthal, facuta manual in Romania, lansata de Ziua Nationala!

Distribuie pe:

fara descriere

'Se face un soi de vin spumant, care este sampanie si pe care o vom comercializa la noi, la muzeu, cu eticheta si marca Brukenthal. Va fi un produs de brand. In 1974 a inceput productia de sampanie la Simleul Silvaniei, unde este singura sampanie romaneasca si printre putinele din lume, produse manual. Este o sampanie care, atunci cand o desfaci, nu pusca si are dop de pluta', a spus directorul Brukenthal, Sabin Luca.

Acesta a lansat si vinul Brukenthal, mai ieftin decat sampania, la 22 de lei butelia. Cu struguri adusi din Republica Moldova, cei de la Simleul Silvaniei reuşesc, doar manual, timp de aproape opt ani, sa faca o sampanie deosebita. Brukenthalul este singura institutie de cultura din judetul Sibiu care a reusit sa se relanseze ca un brand. Printre cele cateva produse de brand, se numara si ciocolata Brukenthal, cea mai cautata de altfel de vizitatori.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate