Săndel Bălan neagă acuzațiile aduse de Andreea Bălan! Ce spune despre fiica sa: "Am smucit-o..."

Săndel Bălan a vorbit despre scandalul cu Andreea Bălan. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi?!

Săndel Bălan neagă acuzațiile aduse de Andreea Bălan! Ce spune despre fiica sa:
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Săndel Bălan, tatăl artistei, a vorbit despre scandalul cu Andreea Bălan. Ce se întâmplă, de fapt, între cei doi?!

Săndel Bălan, declarații despre acuzațiile aduse de Andreea Bălan

Andreea Bălan și-a deschis sufletul și a vorbit, în emisiunea de pe Youtube a lui Cătălin Măruță, despre viața sa.

Printre altele, cântăreața a dezvăluit motivul pentru care a încetat să mai țină legătura cu tatăl ei. Artista susține că Săndel Bălan o bătea, mai ales dacă nu voia să meargă la cântări. 

Citeste si: Andreea Bălan, momente cumplite! Artista a fost victima unui accident rutier: „Am căzut într-un șanț, eram plină de sânge”

„E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de  maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Andreea Bălan. 

Citeste si: Incendiar! Acuzații extrem de grave la adresa europarlamentarului Dragoș Benea!- bzi.ro

Totuși, tatăl vedetei vine și face declarațiile momentului. Săndel Bălan susține că a lovit-o doar o singură dată pe fiica sa.

“A spus că am bătut-o? Am smucit-o o dată, când puneam nişte gresie în bucătărie. A sărit pe ea şi s-a spart. Atunci am smucit-o şi altădată nu a salutat când a intrat într-o cabină unde erau artişti mari. N-am înţeles de ce se expune, ca să-i facă lui Măruţă audienţă!”, a comentat bărbatul.

Săndel Bălan neagă acuzațiile aduse de Andreea Bălan! Ce spune despre fiica sa: "Am smucit-o..."
Săndel și Andreea Bălan[Sursa foto: Facebook]

În continuare, tatăl Andreei Bălan mai susține faptul că nu i-a furat banii acesteia, după cum declara chiar vedeta de televiziune. 

Citeste si: Care a fost motivul pentru care Andreea Bălan nu a îmbrăcat rochia de mireasă înainte de a avea copii?! "Aveam o frică..."

„N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii.

Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi.

Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri. Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei. Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine.”, a declarat Săndel Bălan, în exclusivitate pentru Click!

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Bat clopote de nuntă pentru Andreea Bălan? Vedeta a spus adevărul despre nunta cu Tiberiu Argint: „Trăiesc prezentul”

Care a fost motivul pentru care Andreea Bălan nu a îmbrăcat rochia de mireasă înainte de a avea copii?! "Aveam o frică..."

Andreea Bălan, dezvăluiri uluitoare despre relația cu Keo: „Pentru mine el a fost un stâlp”

Horoscop Zilnic Duminică 16 Mai 2021: Astăzi puteți simți o dorință puternică de a începe un nou proiect sau o nouă colaborare

A explodat bomba despre Pfizer! Ce efect are asupra celulelor din corp? S-a aflat cum a fost creat

SCANDAL MONSTRU! Final de drum pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Ce s-a întâmplat este complet neașteptat

Cum s-a terminat actuala ediție "Te cunosc de undeva". Adriana trandafir a câștigat concursul. Cui i-au căzut dinții

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies