Sandra Izbașa a solicitat public să îi fie retras titlul de Cetățean de Onoare al Bușteniului

Gimnasta Sandra Izbașa nu mai dorește să fie Cetățean de Onoare al Bușteniului.

Sandra Izbașa titlul de Cetățean de Onoare al Bușteniului
Autor: Adriana Cristiana

In articol:

Sandra Izbașa, una dintre cele mai apreciate gimnaste din țara noastră, a cerut să i se retragă titlul de Cetățean de Onoare al Bușteniului. 

Sandra Izbașa vrea să i se retragă titlul de Cetățean de Onoare al Bușteniului

În anul 2014, gimnasta Sandra Izbașa a devenit Cetățean de Onoare al Bușteniului. Ei bine, se pare că, în urmă cu puțin timp, sportiva a decis că este momentul să îi fie retras acest titlu din mai multe motive. Anunțul a fost făcut chiar pe pagina sa de Facebook, acolo unde i-a trimis un mesaj primarului orașului Bușteni, Corbu Mircea. 

Citeste si: Sandra Izbașa și Răzvan Bănică s-au căsătorit. Cum au arătat proaspeții miri în cea mai importantă zi din viața lor?

"În atenția domnului primar al Orașului Bușteni, Corbu Mircea,

În calitatea de Cetățean de Onoare al orașului pe care îl conduceți, calitate dobândită în anul 2014, în timpul mandatului fostului edil al Bușteniului, solicit retragerea titlului din următoarele motive:

Citeste si: Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel...- bzi.ro

1. În spațiul public au apărut declarații și materiale de presă mincinoase care declarau faptul că am dobândit sau că urmează să dobândesc prin prisma calității de cetățean

de onoare, un teren cu suprafața de 500 MP pe raza localității, informație total neadevărată.

Sandra Izbașa titlul de Cetățean de Onoare al Bușteniului
Sandra Izbașa[Sursa foto: Facebook]

2. Unul dintre singurele “beneficii” de care mă puteam “bucura” în acești 7 ani de zile era reprezentat de transportul public gratuit între localitățile Bușteni și Azuga, “gest” pe care prefer să îl “donez” persoanelor care au nevoie cu adevărat de acest lucru.

3. Asocierea imaginii mele cu numeroase campanii electorale, nu mă reprezintă, întrucât nu am și nu am avut niciodată niciun fel de apartenență sau implicare politică, indiferent de

culoarea ei. Fotografiile publicate în spațiul public au fost făcute sub pretextul “arhivelor personale”, ulterior descoperind postarea lor în mediile online cu descrieri care sugerau susținerea mea politică față de unele persoane care urmau să candideze pentru diferite funcții publice, fără acordul meu prealabil, fapt ce mă dezonorează.

4. Timp de 7 ani de zile am servit promovării imaginii turistice a orașului Bușteni prin cesionarea pro bono a imaginii mele în scopul folosirii ei în mediul outdoor, prin afișarea fotografiilor pe bannerele din centrul orașului, această imagine fiind asociată în mod greșit cu

unele “favoruri politice” de care aș fi beneficiat, un alt lucru total neadevărat.

5. Din respect pentru cetățenii Orașului Bușteni, plătitori de taxe și impozite, nu doresc asocierea titlului primit în anul 2014 cu propria-mi persoană întrucât simbolistica lui nu a adus, nu aduce în prezent și nici nu va aduce în viitor niciun serviciu nici mie, nici comunității sau orașului.

Citeste si: Sandra Izbașa, cerută în căsătorie de nepotul lui Ștefan Bănică Jr. Sportiva a primit inelul în ziua de Crăciun

Aleg să iau această decizie din respect față de istoria localității Bușteni și a cetățenilor de bună credință care au nevoie de un alt tip de promovare și dezvoltare a localității și comunității lor, de rezolvarea problemelor pe plan intern și repoziționarea pe harta turistică a României și a Europei prin prisma tuturor posibilităților pe care Bușteniul și locuitorii lui le pot oferi turiștilor care vor alege să îi viziteze dar și pentru a renunța la orice asociere de tip politic care a existat sau care va mai putea exista și care nu îmi face cinste în niciun fel.

Promit că mă voi întoarce în Bușteni ori de câte ori voi simți nevoia să mă bucur de frumusețile locului, în calitate de cetățean obișnuit, nu în calitate de cetățean de onoare, fiindcă “onoarea” simt că mi-o dobândesc acum, prin această decizie, iar mai departe, dumneavoastră, cetățenii de rând, o veți consolida sau nu, în sânul comunității în care trăiți! Cu respect, Sandra Izbașa", a scris gimnasta.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cine va fi nașa de cununie a Sandrei Izbașa! Fosta gimnastă, pregătită să devină mireasă

Tot trecutul iubitului Sandrei Izbașa! Ce legături neștiute există între el, Ana Baniciu și Irina Rimes

Cea mai frumoasă gimnastă româncă a pozat mai provocator ca niciodată! La 30 de ani, Sandra Izbașa s-a făcut fată rea: “Frumuseţe în spatele nebuniei” FOTO

Horoscop Zilnic Joi 21 Octombrie 2021: Peştii vor primi nişte veşti foarte bune, Racii se vor confrunta cu sentimente ieșite din comun

MOARTEA LUI IOAN ȚIRIAC a devastat toată familia. Suferință imensă pentru mama miliardarului

Un nou DIVORȚ BOMBĂ în showbiz! Pareau cuplul PERFECT in fata tuturor! Ce se intampla insa cand ajungeau acasa...

ARDE ROMÂNIA! Casa Domnului, mistuită de flăcări. Intervin zeci de pompieri

Doliu în sportul din România. A murit un renumit antrenor

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies