Sandra Izbasa este indecisa! Nu stie daca va renunta sau nu la sportul de performanta. Va da un raspuns pana in ianuarie!

Dupa numeroasele retrageri din sportul de performanta, care au avut loc in ultimele saptamani, si gimnasta Sandra Izbasa, campioana olimpica la Londra, ar putea face acest pas. Abia revenita din Belgia si Olanda, unde a participat la doua demonstratii private, Sandra a acordat un interviu pentru WOWbiz.ro.

Distribuie pe:

fara descriereWOWbiz.ro: Sandra, te-ai decis ce vei face dupa sabatori? Mergi mai departe sau te opresti cu sportul de perfomanta?

Sandra Izbasa: (n.r. rade) Dar ce e cu atata graba? Va doriti ca eu sa ma retrag? ( n.r. rade din nou). Chiar nu stiu ce sa spun! Jumatate inclin catre ideea de a continua, iar cealalta jumatate imi spune sa ma opresc. Nu m-am decis, sincera sa fiu, dar, in scurt timp voi da un raspuns.

Crezi ca poti continua?

In clipa de fata ma simt foarte bine cu sanatatea, nu exista nici un fel de problema, dar daca voi lua decizia de a merge mai departe probabil ca va fi o presiune mare si o responsabilitate pe masura. Vom vedea!

Cand crezi ca vei da un raspuns?

Eu zic ca ori pana la finalul anului, ori in primele zile din ianuarie. Voi vedea, in tot cazul, primii care vor afla de aceasta decizie vor fi antrenorii. Chiar daca ma voi retrage, asta nu inseamna ca in primele luni voi termina defintiv cu gimnastica. Mai am de onorat doua invitatii de a participa la demonstratii private.

Unde vei petrece Revelionul?

In tara, dar nu in Bucuresti. E mult mai multa liniste in provincie.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate