Sandra N. vorbeşte despre “Prima iubire”! Ascultă aici noul hit al artistei!

Sandra N. lansează un nou hit, o piesă emoţionantă în care cu toţii ne vom regăsi, într-un fel sau altul.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereSandra N. revine, astfel, cu o piesă în limba română, după succesul incredibil înregistrat alături de Adrian Sînă cu piesele “Boracay”, “Angel” şi I’m sorry” - adevărate hituri internaţionale, care s-au auzit din Europa şi până în India, dar şi cu “Liar” - o piesă sinceră şi cu un ritm ademenitor cu care a cucerit numeroşi fani din întreaga lume. Printre succesele Sandrei se numără şi colaborarea cu Marius Nedelcu, “Te joci cu mintea mea”, care a adunat peste 2 milioane de vizualizări pe Youtube.

“Prima iubire” este o experienţă care ne marchează pentru tot restul vieţii, un reper sentimental în funcţie de care vom judeca toate relaţiile ce vor urma.

Inspirată din povestea de viaţă a Sandrei, piesa descrie o situaţie cu care se confruntă fiecare femeie care se îndrăgosteşte pentru prima dată. Artistă a mărturisit că: “Atunci când iubim pentru prima dată avem impresia că va dura pentru totdeauna, că prima iubire este desprinsă din basmele cu prinţese şi feţi-frumoşi”.

“Însă, în ciuda izului fantastic al primei iubiri, Sandra recunoaşte că “viaţa e plină de surprize” şi că realitatea se dovedeşte a fi mult mai aprigă decât imaginaţia. Cu toate acestea, “mă încăpăţânez să cred în prima iubire”, afirmă plină de convingere artista.

Muzica piesei îi aparţine lui Adrian Sînă, iar versurile “Primei iubiri” sunt semnate atât de Adi, cât şi de Sandra. Este o piesă personală, cu o mare încărcătură emoţională, la fel ca cea dintâi iubire, a cărei amprentă rămâne impregnată în suflet pentru tot restul vieţii, indiferent de ce deznodământ ar avea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate