Sandra Stoicescu e de 20 de ani in Antena: "Am avut oferte sa plec"

novalue

Distribuie pe:

Autor:

fara descriereAlessandra Stoicescu e de douazeci de ani angajata a trustului Intact. Desi a primit multe oferte, foarte tentante, jurnalista nu a luat in calcul plecarea ei.

"Am crescut în Antene şi am stat foarte mult timp aici, conştientă, decât în oricare parte. Am intrat la vârsta de 18 ani, anul acesta s-au făcut 20 de ani, deci clar în afara Antenei am trăit mai puţin. E o parte din viaţa mea, nu îmi mai dau seama. Am carduri, am adresa de corespondenţă, Bucureşti-Ploieşti 25-27, o voi schimba evident, având în vedere ultimele evenimente. Reflexul, de foarte mulţi ani, când mă întreabă cineva ce adresă am, să dau adresa de acolo... Pentru că, în mintea mea, Antena înseamnă jumătate acasă", a declarat Sandra pentru Ring.

"Au fost propuneri să plec în altă parte, niciodată nu le-am luat în serios, pentru că, eu cred că trebuie să construieşti, iar eu aici am construit şi aici mi s-au dat foarte multe şanse, pornind de la zero. Faptul că mi s-au dat aceste şanse aici, de a învăţa, a creşte şi identifica care sunt zonele în care îmi e cel mai bine nu poate fi cumpărat de nimeni şi nici nu poate fi şters cu buretele. Momente bune şi momente rele sunt peste tot, la orice loc de muncă, însă, aici, e ca într-o familie. Noi suntem o familie şi nu sunt vorbe mari. Ni le ştim pe toate, am crescut împreună", a explicat ea.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate