Sandu Lungu a ridicat 1.000 de kilograme cu picioarele! Uite-l pe antrenorul Dianei Belbita cum se lupta cu greutatile de o tona si nu-i pasa daca isi rupe spatele! VIDEO

La antrenament, Sandu Lungu a ridicat 1000 de kilograme cu picioarele, uimindu-i pe fanii sai.

Autor: Matei Vaihan

In timpul unei sedinte, Sandu Lungu a ridicat 1000 de kilograme cu picioarele. Celebrul luptator de arte martiale mixte si kickboxer, care o antreneaza pe Diana Belbita la clubul sau din Oradea, s-a suparat ca un instructor de fitness american venit in Romania a fost laudat ca a ridicat o presa de o tona.( vezi ce boala l-a doborat pe Sandu Lungu)

Sandu Lungu a ridicat 1000 de kilograme cu picioarele: "U ite ca si noi, pamantenii, facem cu o miuta!”

El s-a dus la sala si a realizat acelasi lucru, ridicand, cu picioarele, aceeasi greutate. „Tare la moda este sa vina cate un hormonat american, mare guru fitness, sa ne arate noua pamantenilor ca el face presa cu 1000 kg. E, uite ca si noi, pamantenii, facem cu o miuta!”, a postat Lungu, care a fost filmat in timpul exercitiului.

Sandu Lungu a ridicat 1000 de kilograme cu picioarele: "M i-am rupt spatele pe vecie la aparatul ala"

Fanii au fost incantati sa vada ca Sandu Lungu a ridicat 1000 de kilograme cu picioarele. Cineva, insa, l-a avertizat: „Vezi ca mi-am rupt spatele pe vecie la aparatul ala ...E nenorocit rau, te lasa cand faci, dar peste cateva zile chiar si luni o sa ai

dureri de spate infernale”. „Dupa 30 de ani nu mi l-am rupt, daca il rup, nici nu mai conteaza!”, a raspuns Lungu, care are 1,82 metri si 165 de kilograme.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies