Vedete

Sandu Lungu, antrenorul lui Belbita de la Exatlon, este foarte suparat dupa esecul din China: "Dimineata am mers la urgenta pentru ca am crezut ca am facut infarct!" Ce mesaj dur are luptatorul pentru contestatari | EXCLUSIV

Sandu Lungu, antrenorul Dianei Belbita, si-a pus la punct contestatarii dupe esecul suferit in China.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Acum aproape o luna, pe 12 mai, luptatorul Sandu Lungu a participat la o gala MMA la Beijing, fiind facut KO in prima runda de Chris Barnett. Suparat dupa esec, antrenorul faimoasei Dianei Belbita a explicat ca a fost bolnav, necesitand chiar internarea la Oradea.

Ieri, deranjat de faptul ca exista oameni care-i cer acum sa se retraga din sport, Sandu Lungu a rabufnit la adresa contestatarilor, scriind un mesaj devastator pe contul sau oficial de Facebook.

"Aceasta poza este facuta inainte cu 5 zile de plecarea in China, la spitalul judetean Oradea, sectia urgenta. Noaptea am avut dureri mari, dimineata am mers la urgenta pentru ca am crezut ca am facut infarct, dar acest virus, la radacina nervului numit si zona zoster, are simptome asemanatoare... multumesc lui Dumnezeu pentru sprijin, dupa o luna si o saptamana, azi noapte nu am mai folosit calmant puternic, adica tramadol!", a povestit Lungu. 

Vezi cum si-a desfiintat Lungu contestatarii pe stirilekanald.ro!  

Galerie foto 
Setări confidențialitate