Sandu Lungu îl provoacă la luptă pe Seco Dubravko, după ce a bătut-o pe Daniela Crudu: „Să vină cu mine în cușcă, dacă este bărbat adevărat”

Sandu Lungul l-a provocat pe Seco Dubravko la luptă, după ce croatul a bătut-o pe Daniela Crudu.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Vestea că Daniela Crudu a fost bătută de iubitul ei croat, Seco Dubravko, a stârnit valuri de revoltă. Rând pe rând, sora și tatăl fostei asistente de televiziune, fanii, dar și mai multe persoane din showbiz-ul românesc au avbut reacții dure la adresa milionarului care a băgat-o în spital.

Sandu Lungu îl provoacă la luptă pe Seco Dubravko, după ce a bătut-o pe Daniela Crudu

Sandu Lungu, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de MMA din România, l-a provocat la luptă pe Seco Dubravko.

„Am un mesaj pentru Seco Dubravko. Dacă este, cu adevărat, bărbat, îl aștept cu mine în ring. Sau cu orice băiat de la Colosseum, că avem destui. Să o lase pe Daniela Crudu în pace, să lase orice femeie și, dacă îl ține, să vină cu mine în ring, să ne luptăm ca bărbații. Îl provoc la luptă, sunt foarte curios cum s-ar comporta. Îi transmit un lucru: bărbații care dau în femei sunt niște mielușei. Să vină cu mine în „cușcă” dacă este bărbat adevărat”, a spus Seco Dubravko pentru Cancan, după ce a aflat de bătaia pe care a primit-o Daniela Crudu în urmă cu mai bine de o săptămână.

Citeste si: Claudia Pătrășcanu îl face praf pe Gabi Bădălău! Cântăreața a decis să spună lucrurilor pe nume și divorțul lor se transformă într-un scandal fără precedent în showbiz

fara descriere

Daniela Crudu a primit o sumă mare de bani de la Seco Dubravko după bătaie

Pentru a-și răscumpăra greșeala, Seco Dubravko i-ar fi oferit o sumă mare de bani fostei lui iubite. Conform declarațiilor făcute de una dintre prietenele ei, Daniela Crudu s-a gândit deja ce are de gând să facă cu ea.

„Nu-i mare problemă că mi-am „furat-o”. Din banii ăștia îmi refac toată fața și mai trag și ceva pe „dreapta”. Mă tunez și mă refac complet după bătaie. Nu a fost în zadar”, i-ar fi spus Daniela Crudu prietenei ei, conform Cancan.

Mai mult decât fosta asistentă de televiziune nu ar fi atât de afectată de episodul tulburător prin care a trecut.

fara descriere

„În timp ce o țară întreagă a fost șocată de evenimentul violent în care ea a fost implicată. Daniela pare să fie extrem de fericită acasă. Se pare că situația nu-i chiar așa de tragică, pe cât e prezentată. Ea se laudă că a ieșit pe plus după tot acest episod violent și e chiar bucuroasă de faptul că s-a ales cu o sumă frumușică”,  a spus o sursă din anturajul Danielei Crudu, pentru sursa mai sus citată.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate