Sange la Top Chef! Un concurent s-a taiat la deget si Alina Puscas l-a pansat! Chef-ii l-au certat ca a pus mana fara manusa pe carne

Unul din concurentii Top Chef s-a taiat la un deget in timp ce fileta un peste si Alina Puscas a incercat sa il ajute. I-a pus un plasture peste rana, dar acesta s-a dezlipit rapid.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereLa proba de filetat peste, un concurent s-a taiat destul de adanc la unul din degete care a inceput rapid sa sangereze destul de mult. Pentru ca l-a vazut asa, Alina Puscas, prezentatoarea emisiunii, a venit cu un plasture la el pentru a il bandaja.

fara descriere"Eu v-am zis sa nu va taiati. Ce faceti?", i-a spus Puscas.

fara descrierePentru ca bandajul nu i-a stat pe deget si rana continua sa sangereze in pestele pe care concurentul il fileta, unul din chef-i a inceput sa tipe la el sa se duca la punctul de prim ajutor pentru a fi bandajat corespunzator si sa i se puna o manusa, nefiind deloc igienic ca el sa continue prepararea carnii cu sange propriu.

fara descriere"Pune-ti o manusa, te rog frumos. Du-te acolo sa iti puna un pansament si o manusa", i-a spus un chef.

fara descriereConcurentul a fost afectat mai mult de faptul ca a pierdut timp pretios din proba decat ca s-a accidentat si degetul ii tot sangera.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate