Sansa lui Smiley a fost nesansa altuia! Cantaretul a fost admis in trupa Simplu doar dupa ce un membru de baza s-a accidentat grav la coloana! Medicii i-au interzis lui Bebico practicarea break dance-ului, iar formatia l-a inlocuit cu Smiley!

Astazi un solist de prima mana, Smiley a avut parte de un mare noroc la inceputul carierei, profitand involuntar de nesansa unui membru de baza al trupei Simplu.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriereDaca astazi este un nume mare in muzica romaneasca, Smiley a avut parte, la inceputurile lui in bransa, de un pic de noroc, profitand involuntar de drama unuia dintre componentii de baza ai trupei Simplu.fara descriereFormatia Simplu fara Smiley. Bebico e cel blond Intreaga poveste a aparitiei lui Smiley in trupa care l-a facut celebru este prezentata cu lux de amanunte chiar pe site-ul oficial al formatiei care a avut un urias succes la public mai ales dupa inregimentarea simpaticului solist vocal.

"In octombrie 2000, doua trupe rivale de break dance, "Mesaj Nou" Pitesti si "Extreme" Bucuresti, au fuzionat. Lucru ciudat, avand in vedere ca break dance-ul se caracterizeaza prin concurenta. Cele doua trupe, "Mesaj Nou" - formata din C.R.B.L, Piticu, Francezu si Omu Negru - si "Extreme" - formata din Taz si Bebico - au inceput repetitiile impreuna si, pe data de 1 Decembrie 2000, a avut loc primul concert in Club MaXX din Bucuresti, unde a luat oficial nastere Trupa SIMPLU. fara descriereAccidentarea lui Bebico l-a adus pe Smiley in trupa SimpluLa ceva timp dupa infiintarea trupei Simplu, la spectacolul din Bucuresti al lansarii albumului Extrem de Simplu, pe esplanada din fata Palatului Copiilor, Bebico s-a accidentat grav la coloana, in timp ce facea niste elemente mai dificile. Medicul l-a sfatuit sa nu mai practice break dance-ul, deoarece isi pune viata in pericol. Ramanand un loc liber in trupa, baietii s-au gandit ca ar trebui sa schimbe putin partea muzicala a proiectului si ca le-ar trebui o voce in trupa!", marturisesc componentii trupei pe site-ul lor. fara descriere"Atunci a aparut in peisaj Smiley, care pe vremea aceea facea parte dintr-o trupa pitesteana, Millenium 3, axata mai mult pe muzica, nu pe dans. Propunerea sa cante cu Simplu a venit de la Crbl, a dat proba de voce chiar in holul Roton-ului si a fost imediat luat in trupa de ceilalti baieti. Dupa venirea lui Smiley in trupa au urmat hit-urile: "Oare stii", "Hye Bye", "Sa zburam spre cer", "O secunda", "Jumatatea ta", "Zece"!", declara la unison fondatorii trupei Simplu intr-un material dedicat fanilor devotati.fara descriereAlaturi de Simplu, Smiley si-a demonstrat talentul

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate