Sânziana Buruiană, atacată de hackeri! “Am rămas fără tot ce aveam”

Sânziana Buruiană a fost atacă de hackeri. Blondina s-a trezit cu contul de Facebook blocat.

Distribuie pe:

fara descriere

Conturile de socializare ale vedetelor par a fi o țintă ușoară pentru hackeri și în ultima vreme tot mai multe persoane publice au rămas fără acces la rețelele sociale.

Sânziana Buruiană, atacată de hackeri! “Am rămas fără tot ce aveam”

Cea mai recentă victimă a hackerilor este Sânziana Buruiană, care declară că nu mai are acces la conturile personale de Facebook și Instagram. Sânziana Buruiană nu înțelege care ar fi motivul pentru care o persoană și-ar dori să aibă acces la informațiile ei personale.

fara descriere

„M-am trezit fără contul de Facebook. Nu știu ce s-a întâmplat…mi-au scris foarte multe prietene că nu mă mai pot găsi, ele chiar au crezut că le-am blocat.  Mi-au dispărut toate fotografiile, contactele, tot ce aveam… Nu știu dacă cineva a vrut să-mi acceseze contul sau este vorba doar de o persoană care a acționat din neștiință”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Spynews.

Ce mare s-a făcut Izabela, fiica Sânzianei Buruiană! Participă la concursuri de miss pentru copii

Sânziana Buruiană și fetița ei, Izabela, împreună la Teo Show.

Izabela Zuluf și mămica ei, Sânziana Buruiană, au fost invitate împreună la Teo Show.

Sânziana Buruiană a rărit considerabil aparițiile la evenimente mondene și emisiuni de televiziune, preferând să se ocupe foarte mult de fiica ei, Izabela. Blondina își duce fetița la concursuri de miss pentru copii. Izabela va participa în curând la un astfel de eveniment tocmai în Antalya.

Citeste si: Surpriză în casa Puterea Dragostei. S-a întors Jador! Ce reacție a avut Ella când l-a văzut

Citeste si: Denisa Despa i-a zăpăcit pe bărbați! Imagine incendiară cu dansatoarea maneliștilor goală

Citeste si: 10 reguli de SIGURANȚĂ pentru fetele care fac autostopul! Ce să faci și ce să nu faci dacă urci în mașina unui străin

Izabela este vorbăreață și energică, adoră să poarte rochițe și să urce pe scenă, fără pic de emoții.

"De jumătate de an participă la concursuri de frumusețe. A câștigat și premii. S-a obișnuit cu scena. La noi nu e înca așa cum este afară, deși se încearcă! Vârsta minimă este de trei anișori. Iza nu vrea în pantalonași, tot timpul îmi spune să o îmbrac frumos, să o aranjez", a declarat Sânziana Buruiană la Teo Show.
Întrebată ce meserie își dorește, Izabela Zuluf a răspuns imediat: "Cântăreață!"

"Cântă, cântă! A învățat și poezii la grădiniță", a completat Sânziana.

Ce părere are Nicolae Zuluf, soțul Sânzianei Buruiană, despre participarea fiicei lui la astfel de concursuri pentru copii? "Tatăl ei înțelege cât de cât. Mi-a spus că îi place că mă ocup foarte mult de ea. Ne susține. Bărbații nu prea înțeleg cum e cu aranjatul. Dar îmi place să o învăț să fie cochetă, încă de la vârsta asta. O văd autoritară, liderul celorlalți copii. Seamănă mult cu mama mea, sunt aceeași zodie amândouă. Poate va vrea la Drept, ca bunica ei.Aa început să spună din cas[. Povestește tot ce face fiecare. Probabil și la grădiniță povestește. Acasă îmi spune ce face fiecare copil de la grădiniță. Nu fabulează, nu își imaginează, îmi spune exact ce s-a întâmplat. E bine că aflu și eu, suntem prietene deocamdată", a mai spus Sânziana Buruiană la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate