Sânziana Buruiană, decisă să dea lovitura cu fetița ei! ”Deja câștigă enorm”

Sânziana Buruiană a avut un succes uriaș pe vremea când activa ca fotomodel, și, pare-se, fetița ei îi calcă pe urme la modul cel mai seruios, având toate șansele, ca la doar trei ani, să o și întreacă.

Distribuie pe:

Autor: Radu C. Munteanu

fara descriere


In articol:

Mai exact, Izabela a reușit, deja, să se ”întrețină”, frumușica fetiță a Sânzianei Buruiană fiind, deja, de ceva vreme, ocupată să câștige premii din ce în ce mai serioase din domeniul medellingului.

Citeste si: Am aflat care este noua meserie a Sânzianei Buruiană! ”Se descurcă binișor”

Citeste si: Sânziana Buruiană, certată de toată lumea că încă îşi mai alăptează fiica, la trei ani! Cum a răspuns blondina: "Şi până la majorat, dacă e nevoie"

Citeste si: Sânziana Buruiană, anunţ şoc despre viaţa ei! ”Ştiu că deja s-au făcut trei ani, dar...”

”A fost un concurs de modelling, iar Iza a fost cea mai mică concurentă și a primit un premiu special pentru ținută și modul în care a defilat la numai 3 ani... Am avut emoții mai mari decât la o emisiune în direct când am văzut-o pe scenă. Culmea, premiul acela nici nu exista, au insistat organizatorii să îl dea”, ne-a spus, în exclusivitate, Sânziana Buruiană. De altfel, deja, Izabela reușește să își câștige toate jucăriile pe care și le dorește, fie că reușește să ia premii în bani, fie că e vorba de cele în produse. ”Ea își dorea enorm un unicorn de pluș și e înnebunită după bijuterii. Culmea, le-a câștigat imediat, iar acum nu se mai desparte de ele, nu le mai lasă din brațe. Oricum, deja își câștigă singură toate jucăriile, din modelling”, ne-a mai spus, în exclusivitate, Sânziana Buruiană.

fara descriere

În altă ordine de idei, Sânzianei i-a venit o idee cu pricvire la exploatarea potențialului micuței Izabela. ”Acum ceva vreme am citit în presă de o fetiță de cinci ani care a făcut milioane după ce mama ei i-a lansat o linie de parfumuri. Voi face la fel pentru Izabela, voi face o serie de produse pe care să le promoveze Izabela. O să îi fac păpuiși, haine, parfumuri, cine știe, poate ajungem Kardashian de România. Oricum, ea deja câștigă enorm din joacă, din joaca de-a modellingul. Dacă se va plictisi, asta e, nu o să o oblig, dar dacă îi place, o să fac în așa fel încât să profite la maximum din asta”, ne-a mai dezvăluit Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană o alăptează și acum pe Izabela

Sânziana Buruiană are o fiică care a împlinit trei ani, şi pe care o alăptează încă. Cele două au acum o legătură pe care Sânziana nu o mai poate rupe cu fiica ei, deoarece se simte minunat când îşi adoarme fiica la sân. Deşi a fost arătată cu degetul pentru acest lucru, mulţi medici recomandă această atitudine.

fara descriere

"Este destul de greu să mă desprind de ea şi ea de mine. Şi ne-am format o legătură prin alăptat, iar mamele care nu alăptează nu ştiu acest lucru. Nu credeam că există legătura asta. E foarte emoţionant să îl vezi pe micuţ cum se uită la tine şi adoarme la sân. A mea deja e măricică, a împlinit 3 ani, încă mai cere. Am încercat să o păcălesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lăsat inima să nu-i dau. Am observat că laptele încă mai este consistent. Mănâncă şi mâncare, ea. Bea şi sucuri naturale, dar rolul laptelui este pentru imnuitate, nu contactează virusuri. Toţi din casă eram răciţi, ea nu a răcit deloc. E la grădiniţă, stă în colectivitate, dar nu răceşte deloc", ne-a spus, în exclusivitate, Sânziana Buruiană.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate