Sânziana Buruiană i-a pus extensii de păr fiicei și vrea să lanseze o păpușă care să arate exact ca ea

Sânziana Buruiană se mândrește cu fiica ei de patru ani. Micuța este deja model.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Sânziana Buruiană i-a pus extensii de păr  fiicei și vrea o păpușă


In articol:

Sânziana Buruiană și-a schimbat viața complet după ce a devenit mămică. A renunțat la aparițiile extrem de sexy în cadrul emisiunilor de televiziune și îi dedică o mare parte din timp Isabelei, fetița pe care o are cu fostul fotbalist Nicoale Zuluf.

Fiica Sânzianei Buruiană a împlinit patru ani în urmă cu o lună și deja cochetează cu modellingul. Mama ei este mândră de ea și are grijă ca la ședințele foto Isabela să aibă extensii de păr și ținute perfecte. „Mi-am dorit foarte mult o păpușă care să semene cu fetița mea”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click.ro.

Sânziana Buruiană i-a pus extensii de păr  fiicei și vrea o păpușă

Sânziana Buruiană își alăpta fiica la aproape patru ani

Sânziana Buruiană a recunoscut, cu doar câteva luni îaninte ca fiica ei să împlinească patru ani, că încă o alăpta.

”Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme.

Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”, spunea Sânziana Buruiana, potrivit click.ro. Mai mult, Sânziana Buruiană a declarat că ar fi în stare să își alăpteze fiica până la vârsta majoratului.

Citeste si: Sânziana Buruiană trage un semnal de alarmă după ce a fost înșelată: "Vreau să învătaţi din ce am păţit eu"

Sânziana Buruiană i-a pus extensii de păr  fiicei și vrea o păpușă

„Este destul de greu să mă desprind de ea şi ea de mine. Şi ne-am format o legătură prin alăptat, iar mamele care nu alăptează nu ştiu acest lucru. Nu credeam că există legătura asta. E foarte emoţionant să îl vezi pe micuţ cum se uită la tine şi adoarme la sân. A mea deja e măricică, a împlinit 3 ani, încă mai cere. Am încercat să o păcălesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lăsat inima să nu-i dau. Am observat că laptele încă mai este consistent. Mănâncă şi mâncare, ea. Bea şi sucuri naturale, dar rolul laptelui este pentru imnuitate, nu contactează virusuri. Toţi din casă eram răciţi, ea nu a răcit deloc. E la grădiniţă, stă în colectivitate, dar nu răceşte deloc", ne-a spus, în exclusivitate, Sânziana Buruiană.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate