Vedete

Sânziana Buruiană întrebată de Teo dacă a divorţat de Zuluf! Ce răspuns a dat ea

Sânziana Buruiană mai e măritată cu Nicolae Zuluf? Teo Trandafir a luat-o la întrebări după ce a văzut că peste tot Sânziana merge cu fetiţa ei, iar fostul fotbalist cam lipseşte din peisaj.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Sânziana Buruiană întrebată de Teo dacă a divorţat de Zuluf! Ce răspuns a dat eaicon photo

"Izabela învată să înoate şi mami o priveşte", a spus Sânziana Buruiană într-un interviu pentru Teo Show.

Sânziana Buruiană nu ştie să înoate şi, la prima lecţie, în copilărie, a trăit o mare spaimă. "Am o mare teamă de apă. Am făcut prima lecţie la 7 şi m-a aruncat de pe trambulină direct. Mi-e teamă şi acum. Am vrut să o dau de acum, chiar dacă nu are nici 3 anişori, ca să nu prindă frica pe care o are mami", a explicat ea la Kanal D.

S-a despărţit Sânziana de Nicolae Zuluf? "Noi două suntem foarte apropiate, dar şi tati se implică. Ne iubeşte pe amândoi la fel, aşa spune dacă o întrebi", a explicat ea.

Sânziana Buruiană întrebată de Teo dacă a divorţat de Zuluf! Ce răspuns a dat ea

Sânziana a renunţat la extensii, acum are părul mult mai scurt. Ce a spus soţul despre această schimbare? "Nu îi plac extensiile, îi place să fiu naturală. Nu a zis nu unui look mai fresh, să nu mai port acele extensii. Îmi plac coafurile înalte, părul des. Aveam nevoie de o tunsoare", a precizat Sânzi.

A stat o perioadă departe de camerele de luat vederi, acum Sânziana Buruiană şi-ar dori să revină pe micile ecrane. "Mi-ar plăcea să revin în televiziune. Cred că mi s-ar potrivi un reality-show cu mame. La câte activităţi am cu fetiţa mea, aş putea scrie o carte", a spus ea.

 
Alin Andronic, secretul cu care a venit la Exatlon! De ce este accidentarea de la genunchi mult mai gravă decât a părut la televizor? ”L-am văzut că şchiopătează”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Astăzi, în ultimul episod din “Mireasa din Istanbul”! Lecţie de viaţă pentru Adem! În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, Kanal D difuzează ultimul episod al serialului ”Mireasă din Istanbul”.

Titlu secțiune