Vedete

Sânziana Buruiană întrebată de Teo dacă a divorţat de Zuluf! Ce răspuns a dat ea

Sânziana Buruiană mai e măritată cu Nicolae Zuluf? Teo Trandafir a luat-o la întrebări după ce a văzut că peste tot Sânziana merge cu fetiţa ei, iar fostul fotbalist cam lipseşte din peisaj.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

"Izabela învată să înoate şi mami o priveşte", a spus Sânziana Buruiană într-un interviu pentru Teo Show.

Sânziana Buruiană nu ştie să înoate şi, la prima lecţie, în copilărie, a trăit o mare spaimă. "Am o mare teamă de apă. Am făcut prima lecţie la 7 şi m-a aruncat de pe trambulină direct. Mi-e teamă şi acum. Am vrut să o dau de acum, chiar dacă nu are nici 3 anişori, ca să nu prindă frica pe care o are mami", a explicat ea la Kanal D.

S-a despărţit Sânziana de Nicolae Zuluf? "Noi două suntem foarte apropiate, dar şi tati se implică. Ne iubeşte pe amândoi la fel, aşa spune dacă o întrebi", a explicat ea.

Sânziana a renunţat la extensii, acum are părul mult mai scurt. Ce a spus soţul despre această schimbare? "Nu îi plac extensiile, îi place să fiu naturală. Nu a zis nu unui look mai fresh, să nu mai port acele extensii. Îmi plac coafurile înalte, părul des. Aveam nevoie de o tunsoare", a precizat Sânzi.

A stat o perioadă departe de camerele de luat vederi, acum Sânziana Buruiană şi-ar dori să revină pe micile ecrane. "Mi-ar plăcea să revin în televiziune. Cred că mi s-ar potrivi un reality-show cu mame. La câte activităţi am cu fetiţa mea, aş putea scrie o carte", a spus ea.

Galerie foto  Urmatorul articol