Sânziana Buruiană, primele declarații despre sarcină
Sânziana Buruiană, primele declarații despre sarcină

WOW

Sânziana Buruiană, primele declarații despre sarcină. S-a gândit deja la nume pentru bebeluș: „În memoria tatălui meu...”

Sânziana Buruiană este în culmea fericirii! Vedeta este însărcinată pentru a doua oară.

Sânziana Buruiană, primele declarații despre sarcină
Sânziana Buruiană, primele declarații despre sarcină

Sânziana Buruiană a vorbit pentru prima dată la Teo Show despre sarcină. Ea a recunoscut că nu se aștepta să fie însărcinată în aceste momente. Vedeta a început să se simtă rău după ce a băut un ceai pentru slăbit. A observat timp de o săptămână că îi face rău, ceea ce nu s-a întâmplat până acum.

În contextul pandemiei de coronavirus, ei i-a fost frică să meargă la spital pentru un control.

După ce stările de rău au persistat, Sânziana a decis să meargă la un control. Inițial, ea a crezut că este din cauza alăptatului. Chiar dacă fetița ei are patru ani, vedeta încă alăptează.

Citeste si: Reguli noi în sezonul estival. Salvamarii de pe litoral nu vor mai face respirație gură la gură: "Dacă ne-am infecta ar fi jale”

Citeste si: Dramă în lumea fotbalului românesc! FRF a făcut tristul anunț al dispariției Roxanei Diaaconu

Citeste si: Pensiile speciale nu vor dispărea! Incredibil, cât este acum cea mai mare pensie specială

„Încercăm să renunțăm la alăptat. Cred că aici o să fie o bătălie, indiferent de cât zic eu că nu e geloasă”, a mărturisit vedeta.

Legat de numele beleușului, ea s-a gândit la mai multe variante, toate având o semnificație sentimentală.  

„Noi ne-am gândit foarte mult, am zis să fie în memoria tatălui mei și să-l cheme Viorel, iar dacă este fată, să fie al bunicii mele: Ana Olga.

Unul dintre nume am zis să i-l dedic ei, mai ales că se va naște în luna în care s-a născut ea. O să mă mai documentez. Numele meu preferat a fost mereu Isabela”, a mărturisit Sânziana Buruiană.

Sânziana Buruiană încă își alăptează fetița, la patru ani! Motivul ireal: „O să fac asta până face vârsta majoratului”

Sânziana Buruiană a spus care este motivul pentru care încă își alăptează fiica.

Isabela are aproape patru ani.

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Sânziana Buruiană încă o alăptează pe Isabela, fiica ei, deși copila mai are puțin și împlinește patru ani. Blondina a luat pe toată lumea prin surprindere cu această afirmație, dar a spus că fetița mănâncă și mâncare normală.

”Isabela este un copil minunat, inteligent și independent. Da, încă o mai alăptez și nu am încercat niciodată să opresc asta. Are o alimentație normală, însă se mai alintă și în acest mod. E atât de frumos și de ușor să o adorm! O pun la piept și în 5 minute adoarme.

Sânziana Buruiană, primele declarații despre sarcină
Sânziana Buruiană, primele declarații despre sarcină

Față de alte mămici care au preferat ajutorul bonelor sau au ales cariera, eu mă ocup exclusiv de ea, am vrut să fiu cât mai prezentă în viața ei și nu pot decât să fiu mulțumită. Prezența părinților în viața unui copil este esențială pentru dezvoltarea lor armonioasă”,  spunea Sânziana Buruiana, potrivit click.ro. Mai mult, Sânziana Buruiană a declarat că ar fi în stare să își alăpteze fiica până la vârsta majoratului.

„Este destul de greu să mă desprind de ea şi ea de mine. Şi ne-am format o legătură prin alăptat, iar mamele care nu alăptează nu ştiu acest lucru. Nu credeam că există legătura asta. E foarte emoţionant să îl vezi pe micuţ cum se uită la tine şi adoarme la sân. A mea deja e măricică, a împlinit 3 ani, încă mai cere. Am încercat să o păcălesc, mi-am pus plasturi, dar nu m-a lăsat inima să nu-i dau. Am observat că laptele încă mai este consistent. Mănâncă şi mâncare, ea. Bea şi sucuri naturale, dar rolul laptelui este pentru imnuitate, nu contactează virusuri. Toţi din casă eram răciţi, ea nu a răcit deloc. E la grădiniţă, stă în colectivitate, dar nu răceşte deloc", ne-a spus, în exclusivitate, Sânziana Buruiană.( Citeste si: Este însărcinată pentru a doua oară: „Știu exact ce va urma”)