Şapte maşini, implicate într-un accident în Capitală! Un jandarm băut, responsabil pentru incidentul în urma căruia două persoane au fost rănite uşor

Accidentul care a avut loc luni seara, în Bucureşti, în care au fost implicate şapte maşini, a fost provocat de un jandarm, potrivit Brigăzii de Poliţie Rutieră. Jandarmeria a precizat că bărbatul consumase alcool, urmând a fi anchetat disciplinar.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere"Şoferul camionului implicat în accidentul rutier de pe Bd-ul Geniului este plt.maj. I.T., în vârstă de 41 de ani, angajat al Jandarmeriei din anul 2004. Întrucât subofiţerul a ieşit pozitiv în urma testării alcoolemiei conducerea Jandarmeriei Bucureşti va dispune măsuri în vederea tragerii la răspundere disciplinară a acestuia. Jandarmeria întăreşte faptul ca astfel de situatii nu ne caracterizează şi nu sunt tolerate astfel de comportamente în rândul cadrelor militare", a declarat Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, conform Mediafax.
 
Potrivit poliţiştilor, jandarmul este cel care a provocat accidentul, nepăstrând distanţa regulamentară între maşini.

 

În urma accidentului care a avut loc pe Bulevardul Geniului, pe sensul către Piaţa Leu, două persoane au fost rănite uşor, fiind transportate la spital pentru investigaţii.
 
În total, şapte maşini au fost implicate, cauza producerii accidentului, spun poliţiştii, fiind nepăstrarea distanţei dintre vehicule.
 

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate