Sapte semne romanesti care anunta sosirea Apocalipsei! Zavo s-a internat “pe bune”, iar Bianca Dragusanu mananca, in sfarsit!

Nebunia care a cuprins intreaga lume pe masura ce data anuntata a Apocalipsei mayase, 21.12.2012, se apropie nu putea sa ne lase indiferenti. Conform valului de opinii care dau ca sigur sfarsitul lumii dupa data respectiva, noi ne inclinam in fata evidentei si spunem ca acest lucru se va intampla. Iata si motivele pentru care inclinam sa credem ca nu vom trai decat pana pe 21 decembrie. Atat si nimic mai mult! ##VIDEO8956##

Distribuie pe:

Autor: A.B.C.

fara descriereOana Zavoranu a suferit, dupa atata timp si atatea incercari esuate, o internare pe bune, intr-un spital serios.

Bianca Dragusanu mananca si inca bine, cate trei feluri la o masa si nu cate doua mere pe an.

Stefan Banica Jr. si-a cumparat un palton pe care a dat bani! 3.000 de lei, mai exact, ceea ce inseamna ca pentru acoperirea “pagubei”, solistul – cunoscut pentru zgarcenia lui – va canta si pe 21 decembrie, seara, pana cand se incalzeste focul de artificii mayas.

Intr-o premiera mondiala incredibila, Fuego a anuntat ca se muta la Chisinau, dupa ce a impodobit toti brazii Carpatilor ani la randul si a generat cea mai mare cantitate de bancuri pe metru patrat. Tot raul spre bine, insa. Pana pe 21 decembrie are timp sa puna globuri in toate padurile de peste Prut.

Gigi Becali e in sfarsit in fruntea clasamentului cu Steaua, la zece puncte de locul 2. In mod normal, daca a reusit el o asemenea performanta, ar trebui sa existe si o pedeapsa pe masura. Asteptam cu incredere 21 decembrie.

Dan Diaconescu a dus gluma atat de departe incat si-a adus 68 de telespectatori OTV in Parlamentul Romaniei, in postura de senatori si deputati. Stire confirmata din trei surse sigure.

Cel mai clar semn ca vine Apocalipsa este faptul ca in Romania au mai ramas, dintr-un stoc total de 100 de vedete feminine, doar maxim doua carora nu le-au explodat silicoanele sau nu li s-au deplasat implanturile. Cu vremea de afara si spectacolul din platourile tv, pana pe 21 decembrie cu siguranta vom raporta indeplinirea procentajul maxim.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate