Sărbătoare 12 decembrie: rugăciunea către Sfântul Spiridon care te vindecă de boli

În fiecare an, pe data de 12 decembrie, este prăznuit Sfântul Spiridon. Rugăciunile către acest sfânt sunt benefice pentru vindecarea sufletului şi al trupului, dar şi pentru a spera la o minune.

Autor: A.V.

Anual, pe data de 12 decembrie, creştinii îl prăznuiesc pe Sfântul Spiridon. Rugăciunile către acesta te vor ajuta pentru a scăpa de boli, pentru a nu fi ispitit, dar şi pentru a avea puterea de a trece peste toate obstacolele.

”Vrednicule pastor al Bisericii, Sfinte Ierarhe Spiridoane, desi nu avem nici vrednicie si nici pricepere pentru a ne ruga tie cu potrivite cuvinte, totusi venim la tine, sfinte, si marturisindu-ne multele pacate savarsite, ne rugam tie cu smerenie: intinde mana ta cea dreapta, cu care de-a lungul vietii

ai savarsit atatea minuni, si binecuvanteaza-ne pe noi toti, cei care venim la tine cu credinta!

Nadejde a celor care si-au pierdut nadejdea, mangaiere a celor necajiti, te rugam fii mijlocitor pentru sufletele noastre cele impovarate de multe ispite si, cu obisnuita ta bunatate si iubire de oameni, roaga-te catre Ziditorul tuturor sa ne daruiasca vindecare de feluritele boli ale sufletului.

Invredniceste-ne si pe noi, nevrednicii, ca prin mijlocirea ta sa ne impartasim de bunatatile sufletesti si trupesti fagaduite adevaratilor credinciosi.

Daruieste-ne, sfinte, ajutorul tau cu care, biruind otravitoarele ganduri care se lupta cu noi neincetat, sa dobandim cele de folos pentru viata aceasta si, mai ales, pentru cea viitoare. Amin!”, este rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies