Sărbătoare mare pe 4 decembrie! Rugăciunea pe care trebuie să o rosteşti pentru lumină în suflet

Pe data de 4 decembrie se prăznuieşte Sfânta Varvara, cea care aduce veselie şi lumină în familie şi suflet.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Pe data de 4 decembrie, anual, se sărbătoreşte Sfânta Varvara, de care se spune că ar fi sora Sfântului Nicolae. De asemenea, Sfânta Varvara ar fi o reprezentare mitică răspunzătoare de apariţia variolei.

În această zi sfântă este bine să rosteşti următoarea rugăciune pentru lumină şi veselie în suflet şi în familie: „Preasfântă Fecioară,  Preacurată Maică Născătoare de Dumnezeu, Îţi mulţumesc că ne eşti şi nouă Mamă Bună, Iubitoare şi Grabnic Ajutătoare! Îţi mulţumesc pentru toate icoanele Tale făcătoare de minuni şi pentru tot Harul care se

revarsă prin ele! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru toate comunicările Tale sfinte, pentru sănătate, pentru ajutor, pentru grija Ta de Mamă Iubitoare faţă de noi toţi! Îţi mulţumesc că nu ne laşi pradă celui rău, ci ne aperi şi ne acoperi sub Sfânt Acoperământul Tău!

Iartă-mă Măicuţă pentru multele mele păcate şi Te rog ajută-mă să mă pocăiesc pentru toate greşelile mele din această viaţă! Îţi mulţumesc că Te rogi pentru noi şi că duci rugăciunile noastre la Bunul Dumnezeu, ca să ne ajute să trecem din viaţa aceasta la viaţa veşnică! Îţi mulţumesc Măicuţă că Te rogi pentru întoarcerea la credinţă a celor din familia mea, dar şi a celor care-L caută pe Dumnezeu şi încă nu L-au găsit! Îţi mulţumesc Măicuţă pentru grija Ta de Mamă, pentru iubirea Ta sfântă şi pentru tot ajutorul Tău! Şi eu Te iubesc, Te preamăresc şi Îţi mulţumesc pentru toate! Amin!”.

Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Viral: imagine copleşitoare la sicriul fostului preşedinte al SUA, George H. W. Bush

Dovada că Răzvan şi Cati de la Insulă sunt împreună! Fotografia care i-a dat de gol

Ce s-a ales acum de fondatorul jocului Caritas. A fost unul dintre cei mai bogați români

Dana Budeanu dă de pământ cu președintele României

Bomba momentului în politică! Cine îi va lua locul lui Iohannis. Sunt foarte optimist

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Profeție despre monarhia britanică. Blestem pe capul micului prinț George

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies