Sarbatori HORROR pentru Mariana Moculescu: "De astazi nu mai am gaz, apa si caldura". Vezi cum a palmuit un reporter care a scos-o din sarite!

Din cauza datoriilor acumulate la intretinere, Mariana Moculescu a ramas de astazi fara caldura si apa calda, dar si fara gaze.

Distribuie pe:

"Intr-adevar, in casa sunt -10 grade, ma incalzesc doar cu un calorifer electric. Camera are 19 metri patrati, deci nu face fata deloc. Ma incalzesc mereu cu patru sau cinci paturi. Un prieten de-al Nidiei mi-a oprit gazul, l-am rugat pe Moculescu sa-mi dea drumul la apa. Mi-a zis ca ar trebui sa-mi fie rusine! A spus ca va veni sa-mi opreasca tot, pentru ca asa merit! Ce inseamna asta, ma lasa si fara curent electric? Abia am platit 500 de lei!", a spus Mariana Moculescu intr-o emisiune.

Pentru ca i s-a parut ca reporterul care a venit la ea acasa i-ar tine partea lui Horia Moculescu in acest scandal, Mariana s-a enervat si a inceput sa sparga farfurii, dupa care i-a tras o palma jurnalistului.

fara descriere

"Iesi afara! Mai vrei o palma? Uite in ce conditii traiesc! Nu vad niciun pic de compasiune in ochii tai", i-a spus Moculeasca.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate