Sarbatorile americane, "insangerate" in fiecare an! "Mos Craciun" a indoliat SUA in 2011!

Daca anul acesta, perioada premergatoare Sarbatorilor de iarna, in America, a fost "insangerata" de criminalul Adam Lanza care a ucis 28 de persoane in Connecticut, nici anul trecut in SUA nu a fost liniste... Chiar in ziua Craciunului un individ costumat in Mos Craciun a mitraliat cu sange rece o familie intreaga... familia sa!

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriereNu orice individ costumat in "Mos Craciun" e o persoana de treaba! Anul trecut, Aziz Yazdanpanah, de 56 de ani, a venit la o reuniune de familie costumat in Mos Craciun. Barbatul traia separat de cateva luni de sotia si familia sa, iar Craciunul parea momentul ideal pentru o reconciliere. Probabil ca membrii familiei sale s-au amuzat copios cand l-au vazut pe acesta costumat in Mos Craciun. Nici unul dintre ei nu a mai apucat sa povesteasca, intrucat "Mosul" a scos o arma si i-a executat pe cei sase membri ai familiei sale, fix dupa ce acestia deschisesera cadourile de sub brad!
Aziz si-a ucis sotia, pe Nasrin Rahmaty, cei doi copii, pe Nona Yazdanpanah, fiica de 19 ani, si Ali Yazdanpanah, fiul de 15 ani, pe cumnata sa Zohreh Rahmaty si pe sotul acesteia, Hossein Zarei, pe fiica celor doi cumnati Sahra Zarei, de 22 de ani. La scurt timp dupa macel, Aziz s-a sinucis.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate